Unde citim ziare şi reviste online din întreaga lume

sâmbătă, ianuarie 19, 2019 19:42
Posted in category IT

InternetZeci de mii de ziare şi reviste, grupate pe categorii şi pe regiuni, inclusiv pe ţări, vă aşteaptă cuminţi la link-ul https://www.allyoucanread.com/. Dacă aveţi bunul obicei de a citi ziarele în fiecare dimineaţă înainte de a vă începe programul de lucru, această adresă este garanţia că nu veţi mai apuca să munciţi până seara.

Am intrat, mai mult din curiozitate, la grupul de reviste şi ziare din România, unde am găsit 30 de site-uri ordonate frumos de la locul 1 la locul 30. Pe primul loc era adevarul.ro, iar printre cele 30 am descoperit şi ziare regionale, de prin Iaşi sau Oradea.

Dacă intrăm pe categorii, găsim practic cele mai prestigioase ziare şi reviste din lume şi avem unde căuta informaţii interesante, relevante şi utile. E ceva să ai acces dintr-un click la aproape orice ziar sau revistă din întreaga lume.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Unde citim ziare şi reviste online din întreaga lume”

  1. În grădina lui Spion | A șaptea dimensiune says:

    aprilie 1st, 2019 at 20:38

    […] Unde citim ziare şi reviste online din întreaga lume […]

Adauga un comentariu