Unii românași creștini nu mai pot de grija teroriștilor arabi

duminică, august 10, 2014 14:18
Posted in category Educatie, Istorie

IslamismEuropa de azi este o moștenire iudeo-creștină. Fie că ne place, fie că nu. Desigur, se mai adaugă și alte influențe: romane (vedeți alfabetul latin și nu numai), plus cele ale Greciei antice. Fie că suntem creștini sau nu, ar trebui să recunoaștem meritul incontestabil al creștinismului, ca religie a păcii și înțelegerii. Nu a fost întotdeauna așa (vedeți cruciadele și inchiziția, de exemplu), dar cei care au schimbat lumea, în bine, au fost creștini sau au avut legătură cu creștinimul. Iisus Hristos a promovat pacea și înțelegerea între oameni, Martin Luther s-a ridicat împotriva abuzurilor papalității, iar reforma începută de el a schimbat din temelii creștinismul, Martin Luther King a fost pastor baptist și lupta lui antidiscriminare a schimbat total lumea. Nu mai dau alte exemplu, cred că lucrurile sunt clare. Creștinismul este religia păcii și iubirii aproapelui. Iar acest creștinism, provine din iudaism. Iarăși, fie că ne place, fie că nu, avem multe în comun cu evreii. Vechiul Testament este, până la urmă, al poporului ales. Desigur evreii au și păcate, dar nu sunt teroriști și nu au inițiat campanii de crime și atrocități inimaginabile, așa cum, vom vedea imediat, au făcut arabii, adepții lui Allah, în general. Nu evreilor plăteau tribut românii, în Evul Mediu, ci turcilor, acești teroriști cu față umană. Adepții lui Allah, de exemplu, au ucis 2 milioane de armeni în ceea ce azi se numește Holocaustul armenilor. Pe românașii cu minte puțină nu-i prea interesează adevărul.

Terorisții Hamas răpesc 3 adolscenți, îi ucid, sărbătoresc crimele și apoi se plâng de represiune

Arabii sunt o nație ciudată. Înclinați spree terorism și masacre. Un creștin nu poate lua apărarea unor asemenea bestii. Au ceea ce merită. Sameni vânt, culegi furtună. I-aș întreba pe apărătorii adepților lui Allah cum s-ar simți dacă teroriștii Hamas le-ar răpi copiii și i-ar ucide. Palestinieni au obținut autonomia. Și ce au făcut după aceea? Au dezvoltat regiunea? Nu, munca e grea la arabi. Noroc de petrolul unora. Palestinienii au trecut la terorism. Întâi s-au caftit între ei, Hamas cu Fatah, apoi au trecut la alte crime. Cum poți să apreciezi niște criminali? Iată ce spune și actorul Jon Voight, printre altele, într-un material intitulat Agresorul tolerat, victima acuzată.

“Aţi uitat cum a început acest război. Nu a răpit şi a ucis Hamas trei adolescenţi de dragul de a ucide şi a sărbătorit după ce i-a ucis? Ce parodie a justiţei. Le cer tuturor colegilor care au semnat scrisoarea otrăvitoare împotriva Israelului să examineze motivele lor. Puteţi lua înapoi avântul de antisemitism care face acum ravagii peste tot în lume. Aţi putut deveni faimoşi şi aţi câştigat bani pentru că sunteţi într-o ţară democratică: America. Credeţi că aţi fi putut face asta în Iran, Siria, Liban etc.? Aveţi o mare responsabilitate să vă folosiţi celebritatea pentru a face bine. În schimb, aţi defăimat singura ţară democratică a înţelegerii din Orientul Mijlociu: Israel”, mai spune acesta, precizând că celor care au semnat scrisoarea ar trebui să le fie ruşine şi ar trebui să regrete ce au făcut şi să ceară iertare de la poporul care suferă în Israel.”

Citește integral scrisoarea marelui actor Jon Voight publicată în The Hollywood Reporter

Creștini sub asediu în Irak – Copii decapitați și femei violate de arabii apărați de românașii cu creierul gol

Pentru apărătorii terorismului musulman oare chiar nu contează crimele acestor brute împotriva creștinilor? E frumos în România, țară democratică, să iei apărarea musulmanilor. Dar ia încercați, javre nenorocite ce apărați niște crminali odioși, să luați în Irak sau Iran apărarea creștinilor. O să vedeți repede cine-i ăla bun și cine-i ăla rău. Iată mai jos un alt material și niște poze din care reiese un singur lucru: teroriștii musulmani trebuie drastic pedepsiți. Pentru genocid nu există iertare. Pentru criminali nu există compasiune.

Teresa Neumann, Breaking Christian News: Într-un interviu CNN, omul de afaceri Mark Arabo a declarat: „Creştinismul din Mosul este mort şi un holocaust creştin are loc în mijlocul nostru (…) În momentul de faţă, trei mii de creştini din Irak se refugiază în oraşele vecine.” Dumnealui a adăugat: „Acestea sunt crime împotriva umanităţii. Aceştia fac cele mai oribile şi devastatoare crime la care te poţi gândi.”

„În Mosul există un parc”, spune Mark Arabo, „în care aceştia (radicalii) au decapitat copiii şi le-au aşezat capetele pe un băţ şi le-au lăsat în parc”. Potrivit lui Arabo, femeile sunt violate şi apoi omorâte, iar bărbaţii sunt spânzuraţi, relatează Christians in Pakistan.

Franţa a oferit azil creştinilor irakieni, iar Arabo a făcut apel comunităţii internaţionale de a urma exemplul lor. Mark Arabo, mare om de afaceri care s-a strâns împreună cu alţi lideri ai comunităţii sale, într-o întrunire ţinută săptămâna trecută la Casa Albă, a cerut conducerii americane să ofere azil pentru aproape 300.000 de creştini care fug de invazia ISIS.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Unii românași creștini nu mai pot de grija teroriștilor arabi”

 1. Islamismul înseamnă crime, violuri, pedofilie, decapitări, crucificări says:

  septembrie 12th, 2014 at 15:08

  […] Unii românași creștini (?) nu mai pot de grija teroriștilor arabi […]

 2. Reîntoarcerea la barbarie says:

  noiembrie 9th, 2014 at 17:22

  […] Unii românași creștini (?) nu mai pot de grija teroriștilor arabi […]

 3. Musulmanii, acesti criminali cu sange rece | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 8th, 2015 at 22:56

  […] Unii românași creștini (?) nu mai pot de grija teroriștilor arabi […]

 4. Desi credinta este serioasa si importanta, biserica este, uneori, de tot rasul | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 4th, 2015 at 16:51

  […] Unii românași creștini (?) nu mai pot de grija teroriștilor arabi […]

 5. De ce nu trebuie să ne fie teamă de mediul online | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 4th, 2015 at 17:19

  […] Unii românași creștini (?) nu mai pot de grija teroriștilor arabi […]

 6. Albii sunt macelariti in Africa de Sud | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 9th, 2016 at 20:26

  […] Unii românași creștini (?) nu mai pot de grija teroriștilor arabi […]

 7. Acceptand imigranti musulmani in UE, comunistul Hollande trimite la moarte oameni nevinovati | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 11th, 2016 at 21:46

  […] Unii românași creștini (?) nu mai pot de grija teroriștilor arabi […]

 8. România, paradisul infractorilor: cinci mese pe zi, abonament gratuit la sală, televizor, internet, dreptul la vizite când vrei | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 17th, 2016 at 18:12

  […] Unii românași creștini nu mai pot de grija teroriștilor arabi […]

Adauga un comentariu