Ce mai fac mirenii, atunci când nu ucid capra vecinului

marți, martie 18, 2014 21:42
Posted in category Mass-media

Patriarhul DanielÎnainte de 1989, bolșevicii, atei de felul lor, se atacau unii pe alţii prin ședințele de partid, de zdurda Marx prin cazanul cu smoală. Dacă un tovarăș trebuia îndepărtat, nu conta motivul, alți tovarăși îl înfierau cu mânie proletară, de-i zburau filele din carnetul roșu de partid. Existau însă și cazuri în care răzbunarea se făcea prin anonime. Da, partidul bolsevic accepta turnarea tovarășilor între ei prin anonime. Erai un tovarăș mai laș, nu aveai curajul propriilor opinii, trimiteai o anonimă în care-ți spuneai oful. Metoda comunistă a anonimelor se practică și azi. Sunt multe exemple de bloguri cu autori necunoscuți, doar mama lașilor este mereu gravidă. Întâmplător am găsit un asemenea site, de care va fi vorba ceva mai la vale. Până atunci, trebuie admirat “curajul” unor românași ce au flegme de aruncat, dar refuză să-și arate identitatea. Și mai și pretind să fie apreciați pentru asta.

Site-ul “anonim”, în care tâmpeniile sunt peste tot, se numește Pelerin Ortodox. După ce m-am oprit din hohotele de râs, deși este de plâns mintea puțină a unora din Republica Ortodoxă, am zis să caut autorii. La pagina “Despre noi” scrie așa “Acest site nu are nicio legatura cu Institutia Bisericii Ortodoxe Romane. Pagina apartine unor frati mireni oarecare intru Hristos, crestini ortodocsi.” M-am lămurit buștean. Și când te gândești că martirii creștini din primele secole preferau să moară pentru credință, nu să-și ascundă identitatea. Mirenii însă au alte „valori”. Să tragem aer curat în piept și să trecem la rahatul ortodox de mirean cu mintea la plimbare.

O primă dezinformare crasă, gen FSN, anii 1990, este materialul DISTRIBUITI! Basescu il agita pe Putin. Vrea Romania in RAZBOI. Lăsând la o parte că Putin, KGB-istul criminal, este oricum agitat, fără un motiv anume, mireanul cu mintea la plimbare nu amintește nimic de invadarea Ucrainei de către ruși, de copiii ucrainieni ucisi de regimul criminal prorus, de furtul Basarabiei de către ruși. Nimic din toate acestea, ci doar niște vorbe goale. Pelirinul cu doi neuroni pare cu mintea tare odihnită.

Și ăștia sunt cei care ar trebui să facă din România o țară demnă. O țară ce preferă să moară pentru pământul strămoșesc. Niște lași nu pot transforma România într-o țară demnă de respect. Niște mireni idioți, ce pun mai presus de neamul românesc arginții lui Iuda, nu pot face decât ce vedem la tembelizor: ortodoxismul înseamnă să te calci în picioare pentru a pupa niște moaște sau a mânca ceva de pomană. E cam puțin pentru un trecut măreț, cu preoți ce au preferat să moară pentru țara și credința lor.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Ce mai fac mirenii, atunci când nu ucid capra vecinului”

 1. Inchiziția în 600 de cuvinte | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 2nd, 2015 at 20:28

  […] Ce mai fac mirenii, atunci când nu ucid capra vecinului […]

 2. Ora de religie | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 2nd, 2015 at 20:34

  […] Ce mai fac mirenii, atunci când nu ucid capra vecinului […]

 3. Ateii cu blog, cei mai citiți din România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 4th, 2015 at 16:33

  […] Ce mai fac mirenii, atunci când nu ucid capra vecinului […]

 4. Unii românași creștini (?) nu mai pot de grija teroriștilor arabi | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 4th, 2015 at 16:41

  […] Ce mai fac mirenii, atunci când nu ucid capra vecinului […]

 5. Desi credinta este serioasa si importanta, biserica este, uneori, de tot rasul | A șaptea dimensiune says:

  iulie 26th, 2016 at 18:25

  […] Ce mai fac mirenii, atunci când nu ucid capra vecinului […]

Adauga un comentariu