Ateii cu blog, cei mai citiți din România

duminică, iunie 8, 2014 11:50
Posted in category IT, Mass-media

ReligieRomânia este țara paradoxurilor. Deși în sondaje și la recensăminte se declară creștini, o mare parte dintre români plâng după regimul comunist ateu. Oarecum la fel stau lucrurile în privința celor mai citite site-uri sau bloguri de către cetățenii creștini (?) ai României. Conform clasamentului alexa.com, cel mai citit blog (site personal) din România este zoso.ro (pe locul 60 în România, depășind Antena3.ro, de exemplu). Vali Petcu, adică “zoso”, nu este ateu la modul explicit, dar nu ratează nicio ocazie de a taxa Biserica și pe slujitorii săi. Periodic pune poze sexy pe blog, ceea ce, nu-i așa, n-ar face un creștin autentic. Îmi place fontul site-ului, dar, în același timp, remarc alte două aspecte deranjante (nu și pentru românii ce-l citesc): nu are etichete pe site și nici vreun contor care să arate cam câți “unici” are pe zi (probabil suficient de mulți). Anumite materiale sunt pe bani, adică îți faci abonament dacă vrei să le citești. Subsemnatul are “interzis” pe site-ul domnului Petcu, după publicarea materialului Conul Zoso faţă cu reacţiunea (material în urma căruia am primit destule înjurături de la fanii “educați” ai lui zoso).

Un alt site citit în România este arhiblog.ro (momentan văd că are ceva probleme). Pe acest site, ateismul este mai mult decât evident. Și pe acest blog, subsemnatul are “interzis” la comentarii, ca urmare a materialului Cetin Ametcea, tătarul ce batjocorește istoria românilor și a altora asemănătoare (mai sunt câteva; pot fi căutate).

Și ultimul, din acest grup, ar fi capitalismpepaine.com, un site citit, cu bune și cu rele. Biserica nu este iubită nici pe acest site, o dovadă ar fi materialul (ales la întâmplare) Pe banii cui, protocol secret cu Biserica Ortodoxa, ba, ministrule al Educatiei?. Și pe acest site, subsemnatul are “interzis”. Unul din motive: Cum îi denigrează pe toți românii țiganul Mihai Giurgea.

După cum ați realizat, cenzura funcționează la greu. O fi bine, o fi rău, cine știe. Mai vedem cum evoluează lucrurile. Până atunci, opiniile mele despre religie le găsiți aici.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Ateii cu blog, cei mai citiți din România”

 1. 10 celebritati atee | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 2nd, 2015 at 19:05

  […] Ateii cu blog, cei mai citiți din România […]

 2. Unii românași creștini (?) nu mai pot de grija teroriștilor arabi | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 4th, 2015 at 16:38

  […] Ateii cu blog, cei mai citiți din România […]

 3. Desi credinta este serioasa si importanta, biserica este, uneori, de tot rasul | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 4th, 2015 at 16:52

  […] Ateii cu blog, cei mai citiți din România […]

 4. Islamismul înseamnă crime, violuri, pedofilie, decapitări, crucificări | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 4th, 2015 at 17:13

  […] Ateii cu blog, cei mai citiți din România […]

 5. De ce nu trebuie să ne fie teamă de mediul online | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 4th, 2015 at 17:20

  […] Ateii cu blog, cei mai citiți din România […]

 6. Ortodoxia îngroapă România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 11th, 2015 at 10:50

  […] Ateii cu blog, cei mai citiți din România […]

 7. De ce Zoso e doar un cocalar | A șaptea dimensiune says:

  iulie 27th, 2015 at 16:10

  […] Ateii cu blog, cei mai citiți din România […]

 8. Cele mai accesate pagini web din Romania | A șaptea dimensiune says:

  august 6th, 2015 at 14:54

  […] Ateii cu blog, cei mai citiți din România […]

Adauga un comentariu