Urgent curat la domiciliu în București

vineri, aprilie 21, 2017 11:05
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCurățenia generală se impune la începutul primăverii, când praful se așază în locuri accesibile și inaccesibile, când urmele de încălțăminte s-au întipărit pe gresia de pe holuri. Canapeaua s-a îmbibat de impurități, iar cel mic a pus mâinile de bomboane și de ciocolată pe suprafața acesteia.

Chiar dacă am curățat-o parțial cu șervețele umede, anumite porțiuni au devenit supărător de lipicioase. În casă miroase a aer stătut, de aceea produsele ecologice, geamurile deschise, podeaua curățată aduc prospețimea primăverii în locuință. Ferestrele au devenit opace din cauza stropilor de ploaie și a zăpezii care s-a topit și s-au scurs lipind resturi vegetale de geam.

Gospodina casei este depășită de situație fiindcă nu poate ridica paturile, dulapurile, trage covoarele și să mute singură lucrurile dintr-un loc în altul. Chiar și curățenia în doi este o corvoadă.

Cei care locuiesc în Capitală au șansa de a apela la servicii de curățenie București și vor avea Urgent curat în case.

La timpul stabilit de comun acord, cei mai buni angajați ai firmei sosesc la domiciliu cu tot ceea ce le este necesar; aparate, produse 100% ecologice, soluții pentru șters geamurile, parchetul, ferestrele, cada, chiuvetele și vasul de toaletă.

Vă deprimă vacarmul generat de curățenia generală a locuinței? Sunați la 0756 821 812, completați formularul de comandat curățenie sau scrieți un e-mail la office@urgentcurat.com. După ce primiți echipa și explicați ceea ce doriți, puteți pleca la mall sau în parc, iar la întoarcere veți avea casa ca un pahar.
Angajații nu vor spune nimic din ceea ce văd sau aud prin casă. Rapiditatea, calitatea, confidențialitatea sunt particularitățile comportamentului lor profesional.

Experiența celor 5 ani a însemnat adaptarea la exigențele clienților și utilizarea celor mai bune produse și aparate de curățat, astfel că mocheta sau canapeaua sunt curățate cu aparat Taski Monodisc. Toate lucrurile vor fi așezate sau mutate conform indicațiilor clientului.

Prețurile practicate de firmă au în vedere o colaborare îndelungată, fiindcă angajații iubesc curățenia, prin urmare doresc să aibă mereu de muncă. Se negociază atent, în funcție de suprafață curățată și de ritmul în care se cere curățarea locuinței.

Abonamentele permanentizează colaborarea și aduce cadouri utile din partea celor de la Urgent curat: o reducere de 15% la 4 ședințe de curățenie și o curățenie generală gratuită, la trei luni.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu