Vameșii Republicii PeSeDiste Romania, talhari la drumul mare

vineri, martie 6, 2015 17:24
Posted in category Justitie, PeNaLii

Romania 2050Cum să ai șosele în țara asta de rahat, dacă toți banii merg la ajutoare sociale sau sunt furați de vameși și politicieni

România, republică măreață șatră, în anul 2014, cu Puie Monta și noul PCR, botezat PSD, la butoane. Se face contrabandă cu țigări, cu acordul Poliției de Frontieră. Comisarul (un jeg de infractor) Nelu Fediuc, arestat și trimis în judecată pentru luare de mită, influențarea declarațiilor și abuz în serviciu, cerea șpaga în sex de la femeile ce făceau contrabandă cu tigări. Îi plăceau păsăricile. La Mititica, unde se află în prezent, s-ar putea să-i placă păsăroii. Iată ce spune Angela, cea care i-a oferit păsărica, pentru niște țigări de contrabandă, adică din care statul rămâne cu gaura de la zero lei. Dar ce contează pentru comisarul Nelu Fediuc bugetul public. Dă-i în mă-sa, fraierii de bugetari pot să moară de foame. Pe mine mă interesează mai tare păsăricile.

„În lunile februarie, martie, aprilie, mai și iunie 2008, am fost în Ucraina sau colecționam țigări din parcarea adiacentă punctului. Eu am respectat înțelegerea și, de fiecare dată, simțeam că am protecția comisarului Fediuc, întrucât prin punct nu se lega nimeni de mine. În câteva rânduri, când am fost oprită, l-am sunat și, în urma intervenției acestuia, polițiștii mă lăsau în pace. Regulat, cam de două ori pe lună, mă întâlneam cu acesta întreținând relații sexuale și lunar îi dădeam suma de 200 dolari pentru protecția pe care mi-o acorda. În ultima perioadă, pretențiile au crescut… vrând să-i dau mai mulți bani lunar, iar când aveam relații sexuale mă umilea, determinându- mă să renunț la traficul de țigări întrucât nu mai suportam.”

Și atenție, acest infractor ordinar a fost arestat abia în 2014. Adică timp de 6 (șase ani) a luat șpăgi la greu și păsărici fără număr. Nu l-a deranjat nimeni. Mai ceva ca în ultima țară bananieră din Africa. Cei de lângă el, deși știau cu ce se ocupă, n-au fost deranjați să colaboreze cu un infractor. Cum poate această țară de rahat să pretindă intrarea în spațiul Schengen? Desigur, sunt și români educați, cinstiți etc., numai că problema este procentul. Câți sunt așa? 15%, 40%? Oricum, nu sunt majoritari. Numai dacă ne uităm la rezultatul alegerilor parlamentare vedem ce țară de căcat este România, o țară în care infractorii sunt votați sau apar ca modele la televizor.

Citeste alte cazuri de functionari publici care voiau pasarici pe evz.ro

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Vameșii Republicii PeSeDiste Romania, talhari la drumul mare”

  1. Cea mai proasta gluma: Romania condusa de un cocalar penal, Liviu Dragnea, vrea sa intre in Schengen | A șaptea dimensiune says:

    septembrie 20th, 2017 at 16:15

    […] Vameșii Republicii PeSeDiste Romania, talhari la drumul mare […]

Adauga un comentariu