Invatatoare terfelita in ultimul hal la TVR

sâmbătă, aprilie 4, 2015 14:47
Posted in category Educatie, Mass-media

Romania TVCe spune Constitutia Romaniei, pentru (ne)respectarea căreia au fost două încercări de demitere a lui Traian Băsescu: “Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine” (art. 30, alin. 6, Titlul 2, Drepturile, libertățile și îndatoririle fundamentale). Ce glumă bună!

O învățătoare din Cluj greșește. 14 părinți, din cei 17, o vor în continuare la catedră. Doar unul, neortodox (ăștia sunt mult mai răi ca ortodocșii), filmează orele de curs. Altă ilegalitate. I-auziți o altă prevedere legală din Republica Infracțională România: „Este interzis elevilor și tinerilor din sistemul de învățământ preuniversitar: (j) să înregistreze activitatea didactică; prin excepție de la această prevedere, este permisă înregistrarea, doar cu acordul cadrului didactic, în cazul în care această activitate poate contribui la optimizarea procesului instructiv-educativ (art. 139, Secțiunea 2, Obligațiile beneficiarilor primari ai educatiei, din Ordinul privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar). Respectiva învățătoare, având o zi proastă probabil, mai sare calul, dar de aici și până la etichetări de genul „teroristă”, „idioată”, „tâmpită” etc. drumul este lung. Cum să ai autoritate în fața elevilor din moment ce presa de căcat din România se șterge la fund cu Constituția României și cu alte prevederi legale. Nimic nu contează în această țară de gunoaie, unde oricând poți fi umplut de flegme.

De ce ia TVR-ul, post cu audiență minusculă, bani de la cetățeni? Ca să permită unor aurolaci să arunce cu flegme

Cel mai jegos atac, mai ceva ca în comunism sau în fascism, la adresa respectivei învățătoare s-a produs la TVR 1, postul acela TV la care se mai uita câțiva ciobani care nu au cablu. La emisiunea „Starea natiei” (este prima dată când mă uit și vorbesc despre această porcărie TV), numitul Dragos Patraru, dacă citesc bine pe YouTube, efectiv o desființează în cel mai pur stil fascisto-comunist pe respectiva învățătoare (vedeți filmulețul de mai jos). Acest jeg parașutat la TVR de regimul Ponta-USL, cei care au acaparat TVR-ul în 2012, șterge pe jos cu săraca femeie. Iată câteva extrase de scuipat USLamist de cea mai proastă calitate.

„După ce că avem învățământul pe care-l avem, după ce că avem programa pe care o avem, …” (profund, aurolac ordinar). Și cine-l împiedică pe Guvernul Ponta să schimbe programa (pe care (n-)o avem) sau învățământul pe care …

„Idioata are resurse.” Băi, Patraru sau cum te-o fi chemând, idiot ești tu, ziarist de căcat, care îți permiți să scuipi la TVR pe banii noștri.

„Cât de nemernică poate să fie femeia asta” „…jocul ei cretin”, „asemenea tâmpită la catedră”, „asemenea animal”, „cea mai proastă ființă pe care am văzut-o vreodată”, „fă împuțiță”, „în p…a mea” (era cu biip, dar asta zicea), „băgă-mi-aș p…a in tine (era cu biip, dar asta zicea), „descreierata”, „în p…da mă-ti” (era cu biip, dar asta zicea) etc.

Indiferent cât de mult a greșit respectiva învățătoare, cum se poate să fii umilit într-un asemenea hal la TVR, postul public de televiziune din România. Cum se poate ca acest aurolac, Dragos Petraru, ce ia salariu din banii mei, și ai învățătoarei din Cluj, să aibă un asemenea limbaj?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Invatatoare terfelita in ultimul hal la TVR”

 1. Cum au distrus mafiotii PSD-isti educatia din Romania | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2015 at 14:47

  […] Invatatoare terfelita in ultimul hal la TVR […]

 2. Jegul Dragos Patraru, Starea Natiei, TVR 1, mafiotul de mic litraj din gasca Nasului Ghita | A șaptea dimensiune says:

  martie 30th, 2016 at 18:27

  […] Invatatoare terfelita in ultimul hal la TVR […]

 3. maria says:

  aprilie 24th, 2016 at 7:55

  Se tot vorbește despre drepturile copilului/elevului,dar despre obligații-nimic! ACOLO UNDE EXISTĂ DREPTURI,EXISTĂ ȘI OBLIGAȚII! 

Adauga un comentariu