Cum ajungi la inchisoare din cauza unui crestin protestant

duminică, noiembrie 22, 2015 15:57
Posted in category Educatie, Mass-media

Afis crestinÎn timp ce mafioții care au furat miliarde de euro sunt liberi sa-și treacă banii pe numele rudelor și fac 8 luni de pușcărie, o învățătoare din Cluj este condamnată la 2 ani de închisoare, cu amânare, din cauza celor 5 minute în care a cedat psihic și l-a certat pe un elev de clasa I

România, o țară tot mai interesantă. Cu mafioti care fură de rup, dar nu pățesc nimic, dar cu profesori, medici, polițiști tot mai vânați și atacați de toată presa. Toți vor un sistem de educație performant, dar nu iau în considerare nicio secundă iertarea greșelilor pe care le fac cei de la catedră, oamenii fiind și ei.

“Pocăitul” care a declanșat scandalul cu învățătoarea din Cluj știe oare ca filmarea orei de curs se poate face numai cu acordul cadrului didactic, altfel filmarea este interzisă?

Totul a pornit de la un filmuleț în care copilul unui protestant (adventist, baptist, martor etc.) este etichetat în fel și chip de către o învățătoare mai supărată în acea zi. Vă dați seama ce dramă! Deportările în Siberia, pe vremea lui Stalin, camerele de gazare ale lui Hitler erau zero, în comparație cu faptul că acel copil a fost admonestat mai sever de învățătoarea sa. Iar respectivul “creștin”, mai bine zis cretin, a început să colinde televiziunile în căutarea răzbunării “creștine”. Doar a fost la psiholog cu copilul, acesta nerevenindu-și nici după două predici adeventiste, baptiste etc. De ce nu s-o fi dus întâi la Poliție să se autodenunțe că a filmat o oră de curs în mod ilegal, doar ăla cu cornițe știe.

Dragoș Pătraru, retardatul venit de la Guiță TV (România TV) la TVR, trebuie condamant la pușcărie pentru instigarea la ură fată de o persoană, pentru insultele adresate unui cadru didactic din România într-un mesaj pentru miloane de oameni. Jegul Pătraru despre învățătoarea din Cluj: “Opriți învățătoarea teroristă” (mai teroristă e mumă-sa lui Pătraru), “idioată”, “tâmpită”, “băga-mi-aș pu…a” (era cu bip dar asta spunea)

Pe o femeie care a greșit, “viteazul” Dragoș Pătraru are curajul s-o facă în fel si chip. Pe un mafiot politic sau un interlop, NU. Asta ca să nu mai spunem că în Constituția României se spune la un moment dat că dreptul la opinie nu poate leza demnitatea și onoarea nimănui. Dragoș Pătraru, esti un jeg ordinar, cu emisiunea ta de căcat cu tot. Se mai uita cineva, oare, la TVR?

Cum încercau oamenii KGB-istului Cozmin Gușă, la (i)Realitatea TV, să-i manipuleze pe părinții copiilor din clasa învățătoarei din Cluj

Rareș Bogdan, cu limba între fesele lui Iohannis, a tocat-o pe săraca învățătoare mai multe ore, într-o seară. Ce distrugerea pădurilor din România, ce jaful mafioților din toate domeniile, acestea sunt nimicuri pe lângă “drama” unui puști care nu prea stia nimic la o oră de matematica. Deși alti parinti din clasa respectivă au sunat să-și exprime sprijinul fată de respectiva învățătoare, Rares Bogdan si cei din gașca sa nici nu voiau să audă: credeai că este procesul nazistilor, nu alta. Doar 3 (trei) părinți erau nemulțumiți de învățatoarea respectivă (printre care și părintele infractor ce a încălcat legea filmând ora de curs), restul părinților fiind alaturi de învățătoarea respectivă. Aștia sunt ziariștii de rahat din România: spălători de creiere și de cadavre, și ei un produs al învățământului pe care îl atacă zilnic.

Propun să-i împușcăm pe cei care greșesc la școală, dar să-i popularizăm zilnic pe țiganii infractori, pe cocalari și pițipoance, pe manelistii analfabeți, pe mafioți și spăgari, pe gunoaiele societății.

Opriți-l pe teroristul Dragoș Pătraru să calce în picioare demnitatea oamenilor în această țară.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Cum ajungi la inchisoare din cauza unui crestin protestant”

 1. Cum distruge presa de rahat renumele unui profesor | A șaptea dimensiune says:

  februarie 8th, 2016 at 21:05

  […] Cum ajungi la inchisoare din cauza unui crestin protestant […]

 2. Unul din cei mai buni profesori de matematica din Romania umilit de rahatii de la Romania TV | A șaptea dimensiune says:

  februarie 9th, 2016 at 15:58

  […] Cum ajungi la inchisoare din cauza unui crestin protestant […]

 3. Jegul Dragos Patraru, Starea Natiei, TVR 1, mafiotul de mic litraj din gasca Nasului Ghita | A șaptea dimensiune says:

  martie 30th, 2016 at 18:26

  […] Cum ajungi la inchisoare din cauza unui crestin protestant […]

 4. Portretul credinciosului roman | A șaptea dimensiune says:

  mai 6th, 2016 at 14:26

  […] Cum ajungi la inchisoare din cauza unui crestin protestant […]

 5. Bigotismul religios domina invatamantul din Romania | A șaptea dimensiune says:

  iunie 18th, 2016 at 11:20

  […] Cum ajungi la inchisoare din cauza unui crestin protestant […]

 6. Ce mai făceau prietenii ciumei roşii, ierarhii ortodocşi, prin anii 2000 (VIII) | A șaptea dimensiune says:

  august 26th, 2018 at 12:51

  […] Cum ajungi la inchisoare din cauza unui crestin protestant […]

 7. Viorica Dăncilă, proasta României, analfabeta care nu are habar cu ce se mănâncă astăzi şcoala, deşi este şefă şi peste Ministerul Educaţiei | A șaptea dimensiune says:

  februarie 2nd, 2019 at 12:02

  […] de şcoală comunistă, aşa cum este această retardată numită Dăncilă Viorica. Vedeţi aici cazul unei învăţătoare din Cluj dată afară din învăţământ şi condamnată la muncă în […]

Adauga un comentariu