Windows 11 este acum disponibil ca versiune beta

duminică, august 1, 2021 14:08
Posted in category IT

Windows 11Microsoft avansează din plin cu sistemul de operare Windows 11. La o lună după primul anunţ, Windows 11 este acum disponibil în versiunea beta (adică de încercare), începând cu 29 iulie 2021. Dacă doriți să încercați Windows 11, acum ar putea fi momentul.

Această versiune beta este încă un soft instabil. Windows 11 nu va fi stabil până la lansarea oficială, care este planificată pentru sfârșitul anului 2021.

Prima versiune beta este identică cu versiunea Windows 11 Insider Preview 22000.100, pe care o folosesc de o săptămână persoanele care rulează diverse versiuni de Windows 11.

O dată cu lansarea oficială, prevăzută prin toamna anului 2021, Windows 11 se va putea instala ca actualizare (upgrade) la Windows 10, dacă aveţi Windows 10 cu licenţă (cumpărat de la Microsoft, nu sistem de operare pirat).

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu