Urmează Windows 11?

duminică, iunie 6, 2021 5:56
Posted in category IT

WindowsMicrosoft va anunţa pe 24 iunie 2021, ceva mai detaliat, cum va arăta următoarea generaţie a sistemului de operare Microsoft Windows.

Planul de viitor pentru Windows va fi făcut public de către Satya Nadella, CEO-ul Microsoft, şi Panos Panay, şeful direcţie de dezvoltare şi producţie. La un eveniment recent Build, Nadella a spus: „În curând vom povesti despre una dintre cele mai semnificative actualizări ale Windows din ultimul deceniu, gândită pentru a debloca oportunități economice mai mari pentru dezvoltatori și creatori. L-am gândit în ultimele luni și sunt incredibil de încântat de următoarea generație de Windows. Promisiunea noastră față de dvs. este următoarea: vom crea astfel mai multe oportunități pentru fiecare dezvoltator Windows și vom saluta fiecare creator care caută cea mai inovatoare platformă, cea mai nouă platformă deschisă pentru a construi și distribui, dar şi pentru a genera bani din aplicații.”

Se așteaptă modificări semnificative ale UI sub numele de cod „Sun Valley” și, eventual, chiar și cu o nouă siglă Windows. Probabil că vor exista și numeroase îmbunătățiri vizuale, cum ar fi actualizarea pictogramei sistemului, îmbunătățirile File Explorer, remedieri pentru problemele de rearanjare a pictogramelor aplicației, un suport audio Bluetooth mai bun, îmbunătățiri ale bazelor Windows și o nouă funcție Xbox Auto HDR.

De asemenea, Microsoft închide Windows 10X, care este sistemul de operare utilizat pentru dispozitive cu ecran dual și portabile. Unele dintre elementele vizuale ale sistemului pot fi rulate în Windows 10.

Se aşteaptă aşadar, așa cum a sugerat şi Nadella, o platformă mai puternică și mai robustă pentru creatorii și dezvoltatorii de aplicații din Windows. Microsoft a elaborat, de asemenea, planul unui nou magazin de aplicații Windows, pe care l-am putea vedea deschis tuturor aplicațiilor și altor platforme. Dar abia peste câteva săptămâni vom ști cu siguranță cum stau lucrurile, odată cu defăşurarea evenimentului din 24 iunie 2021. (Sursa)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu