Windows 11 va fi lansat oficial pe 5 octombrie 2021

joi, septembrie 2, 2021 7:18
Posted in category IT

Windows 11Microsoft a anunțat în cele din urmă data lansării pentru Windows 11. Compania spune că sistemul de operare va fi lansat pe 5 octombrie 2021, așa că nu va trebui să așteptăm prea mult pentru a pune mâna pe o versiune finalizată a sistemului de operare Windows 11.

Microsoft a anunțat data lansării Windows 11 într-o postare pe blog, iar compania a spus că va fi o lansare treptată. Microsoft a spus că „actualizarea gratuită la Windows 11 va începe să fie lansată pe PC-urile Windows 10 eligibile, iar pentru celelalte PC-uri care îndeplinesc toate condiţiile hardware, Windows 11 va fi disponibil pentru cumpărare”.

Dispozitivele care îndeplinesc toate cerințele de compatibilitate vor primi mai întâi actualizarea. Alte dispozitive de pe piață îl obțin mai târziu pe baza modelelor de informații care iau în considerare eligibilitatea hardware, valori de fiabilitate, vârsta dispozitivului și alți factori care influențează experiența de upgrade.

Microsoft spune că „ne așteptăm ca tuturor dispozitivelor eligibile să li se ofere upgrade gratuit la Windows 11 până la jumătatea anului 2022”.

Dacă aveți un computer eligibil pentru actualizare, Windows Update vă va anunța când este disponibil pentru upgrade la Windows 11.

De asemenea, este important să rețineți că unele caracteristici, cum ar fi aplicațiile Android, nu vor fi disponibile în prima zi, deoarece Microsoft intenționează să le lanseze mai târziu.

Via How-To Geek.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu