Zbirii dictaturii comuniste decorați de USLamistul Iohannis

miercuri, decembrie 2, 2015 20:17

IohannisAtunci când a fost vorba de Avram Iancu – erou național, USLamistul Iohannis nici nu a vrut să audă, dar când este vorba de zbirii dictaturii comuniste aceștia sunt decorați de “liberalul” Klaus Iohannis

Mai exact, este vorba despre Dumitru Radu Popescu, care a fost membru supleant în CC al PCR din 1968 și deputat în Marea Adunare Națională din 1975. Cu alte cuvinte, un fost membru al Comitetului Central al Partidului Comunist Român este decorat la 1 Decembrie, Ziua Natională a României, de acest Iohannis, care declara, ironic probabil, că „democrația este un bun național”. Domnu’ limbric ajuns Președintele României, cum să fie democrația un bun național în condițiile în care torționarii comuniști n-au plătit deloc pentru raul făcut românilor, ba mai mult aceștia sunt decorați pentru merite deosebite.

Klaus Iohannis pentru noi este Iliescu 2 (în anumite privințe)

La fel făcea și criminalul Ilici Iliescu, cel care îl grația pe alt criminal notoriu, Miron Cozma, sau îl decora pe pupincuristul Elenei Ceaușescu, Vadim Tudor (decoratie retrasă ulterior de Președintele Traian Băsescu). Tot Iohannis are o altă boală marca Ilici Iliescu: este înconjurat de consilieri penali, unii de-a dreptul mafioți, cei care, într-un dispreț total fată de români, îi bagă sub nas cele mai aberante propuneri, iar Iohannis semnează, normal, ca primarul.

Textele lui Iohannis sunt limbă de lemn și apă de ploaie

În rarele momente când se mai adresează „pulimii” care l-a votat, Klaus are aceleași lozinci răsuflate, scrise probabil de consilieri idioți, aleși dintre cei mai cretini posibili, sau, de ce nu, chiar de profesorul de fizică Iohannis, cel pentru care limba română și Istoria Românilor nu reprezintă nimic. Ura acestui individ față de Istoria acestei țări mi se pare evidentă, din moment ce a promulgat asa-zisa lege „antilegionară”, fără nicio reținere, pe când o putea returna Parlamentului Mafiot spre modificare. Cum mă poate reprezenta acest Iohannis, mereu plecat în concedii și vacanțe, în relațiile cu Parlamentul și Guvernul, din moment ce nu are absolut nimic de obiectat legat de parlașmenarii care protejează infractorii sau la gravele încălcări ale legii de către ministrii mai vechi sau mai noi. România nu-i primăria Sibiu, acolo unde toate mergeau șnur, probabil, Sibiul neavând Parlament și Guvern infracțional.

Klaus Iohannis, norocul tău a fost Puie Monta și faptul că românii nu l-au vrut pe inculpatul penal Viorel Ponta Președinte al României. Altfel, nu ieșiai în vecii vecilor președinte. Oricum, votul meu n-o să-l mai ai niciodată. Nu umili acest popor, Iohannis, furându-i istoria și eroii. Nu ai dreptul să rescrii istoria acestui neam în funcție de dorințele evreilor sau de dorințele mafioților din Parlament. Tocmai de aceea ai fost ales pentru a realiza un echilibru în ceea ce privește reprezentarea românilor: parlașmenarii nu-i reprezintă pe români (de aceea și imaginea de căcat a Parlamentului), dar în Președintele României au încredere. Ridică-te Iohannis la înălțimea așteptărilor acestui popor furat 26 de ani de către mafioți, inclusiv mafioți liberali, și nu dezamăgi oamenii care te-au votat. Ei vor un Președinte activ, nu unul care este absent și comite numeroase greșeli. Ești acolo pentru acest popor, nu pentru mafiotii din Parlament și Guvern.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Zbirii dictaturii comuniste decorați de USLamistul Iohannis”

 1. Inca un mafiot PSD-ist decorat de USLamistul Iohannis | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 18th, 2015 at 11:08

  […] Zbirii dictaturii comuniste decorați de USLamistul Iohannis […]

 2. Pe plan extern, guvernul inculpatului penal Viorel Ponta era un mare rahat | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2015 at 10:24

  […] și Iohannis pe memoria celor uciși de bolșevicii veniți pe tancurile sovietice. Ba mai mult, Iohannis decorează foștii zbiri ai dictaturii comuniste, PNL-ul de azi fiind la fel de anticomunist precum FSN-ul de […]

 3. Bugetul lui Iohannis aproape triplu fata de perioada Traian Basescu | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 3rd, 2016 at 15:54

  […] Zbirii dictaturii comuniste decorați de USLamistul Iohannis […]

 4. Iohannis, tradatorul de tara ce lasa Basarabia pe mana rusilor | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 14th, 2016 at 21:16

  […] Zbirii dictaturii comuniste decorați de USLamistul Iohannis […]

 5. Tehnoretardata Elisabeta Lipa se sterge la fund cu Imnul National al Romaniei | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 22nd, 2016 at 22:03

  […] Zbirii dictaturii comuniste decorați de USLamistul Iohannis […]

 6. Apropiatii lui Iohannis vand Basarabia Imperiului Raului (rusilor) | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 25th, 2016 at 21:32

  […] Zbirii dictaturii comuniste decorați de USLamistul Iohannis […]

 7. USLamistul Iohannis starneste rumoare si indignare la Munchen | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 31st, 2016 at 15:23

  […] Zbirii dictaturii comuniste decorați de USLamistul Iohannis […]

 8. Iohannis, intru in pamant de rusine ca te-am votat | A șaptea dimensiune says:

  februarie 18th, 2016 at 19:08

  […] Zbirii dictaturii comuniste decorați de USLamistul Iohannis […]

Adauga un comentariu