Iohannis, intru in pamant de rusine ca te-am votat

joi, februarie 18, 2016 19:05
Posted in category Mass-media, PeNaLii

Klaus IohannisNici azi nu inteleg cum am putut vota un imbecil ca tine

Norocul lui Iohannis a fost Puie Monta. Mai precis, ura românilor fată de acest mitoman plagiator numit Victor Ponta. S-a mers pe comparații. KaKlaus era văzut ca alternativă mai bună la Victor Ponta și mafioții din PSD. Atunci, în noiembrie 2014, se părea că toată lumea a uitat de coaliția Grivco, acea coaliție a răului, din care Iohannis a făcut parte, ba mai mult, era premierul Grivco. Mafioții de atunci, identificabili și cu cei de azi, nu au reușit în totalitate datorită bărbatului politic Traian Băsescu, singurul din România ce a încercat să lupte împotriva Mafiei și să mai taie din ghearele neocomuniștilor. Iohannis este omul sistemului, este omul mafioților, este cel care l-a angajat consilier pe Dan Mihalache, această brută analfabetă, acest adormit pe la reuniunile internaționale, acest limbric PSD-ist, ajuns azi mare liberal și șeful cancelariei prezidențiale. Tuturor celor care cad în fund de admirație în fața muțeniei lui Iohannis as vrea să le spun că tăcerea nu este o virtute, ci o dovadă de lașitate și neputință. Dacă nu era tragedia de la Colectiv, inculpatul penal Viorel Ponta era și azi premier, adică Iohannis nu are niciun merit în demisia lui Puie Monta. Iohannis este chiar mai rău decât Emil Constantinescu: acesta din urmă a fost învins de securiști, Iohannis este prieten cu securiștii. Acest mut, acest laș, acest veșnic plecat în concedii și vacanțe Iohannis chiar nu realizează că oamenii au stat la cozi, au îndurat frigul și ploaia pentru că s-au săturat de minciunile Antenei 3, de mafioții PSD-ului, de fosții comunisti și securiști ce au distrus această țară. Rușine Iohannis, rușine jeg ordinar, care te ștergi la cur cu speranțele românilor. Iată alte trei exemple ce ilustrează câtă dezamăgire există în rândul celor care așteptau altceva de la Iohannis, 10 case.

Iată ce scria ieri (17 februarie 2016), pe Facebook, un fost consilier prezidențial (fost consilier al presedintelui Traian Băsescu).

Ziua în care Antena 3 a devenit președintele României

Am auzit oare bine ce a spus klaus iohannis (!) adineauri, referitor la cazul „Antena 3”: „Eu cred că ați ajuns într-o situație neplăcută și inutilă. În primul rând, cred că libertatea de exprimare nu poate fi suprimată pentru banale motive administrative. În al doilea rând, această abordare «heirupistă» din partea ANAF-ului mi se pare cel puțin nepotrivită, dacă nu discutabilă.”?!?

Aveam informații despre ce se întâmplă la Cotroceni în mandatul noului președinte, am avut chiar eu, personal, niște discuții absolut incredibile cu reprezentanți la cel mai înalt nivel ai Administrației Prezidențiale, am fost șocat când i-am auzit ce îmi propun, am crezut că sunt situații izolate și, mai ales, am sperat că nu reprezintă viziunea președintelui României.

Am urmărit cum președintele României pleacă aproape o lună în concediu în Florida…
Am privit săptămâna trecută uluit cum a stat 5 zile în vizită în Germania ca să aibă 4 întâlniri oficiale, niciuna cu cancelarul Angela Merkel, care, însă, și-a făcut timp pentru o întrevedere cu George Clooney și soția lui ca să vorbească despre criza refugiaților!!!, dar nu și cu președintele României, etnic german, printre altele…

Am văzut cum, la Conferința de Securitate de la München de săptămâna trecută, președintele României nici nu a pomenit numele Rusiei, țara care anexează teritorii suverane ale altor state la 300 km de frontiera României și care deține trupe militare uitate de Hrușciov în Transnistria, relicve ale Celui de-al doilea război mondial, aflate astăzi la doar 160 km depărtare de Iași.

L-am văzut pe șeful Cancelariei Președintelui României în vizite oficiale plimbându-se la braț cu Mihai Gâdea prin Europa și, ciudată coincidență, în același timp prin Statele Unite…

Până acum am decis să nu am nicio luare publică de cuvânt din respect pentru instituția președintelui României, instituție pentru care am lucrat și în slujba căreia mi-am pus aproape trei ani de viața, mai presus de familie, de prieteni și de orice altceva. Am zis să-i ofer lui Klaus Iohannis un timp rezonabil să înțeleagă ce înseamnă funcția pe care o are, care sunt responsabilitățile, prerogativele și instrumentele unui președinte și, mai ales, puterea pe care o are și pe care o poate pune în slujba României sau împotriva ei. Au trecut 14 luni de când este în funcție și nu a dovedit decât că este un președinte-călător și un președinte-șovăitor.

Astăzi, Klaus Iohannis a dovedit și că este susținătorul celui mai toxic grup de interese care a „cangrenizat” România în lunga ei istorie. Klaus Iohannis s-a autosuspendat din funcția de președinte al României și a predat mandatul la picioarele Antenei 3. Dan Voiculescu, hoții și turnătorii dovediți de lege, șantajiștii de studio TV și politicienii de paie au ajuns astăzi, în sfârșit, la Cotroceni.

Petre Iancu (dw.com): Adio şi n-am cuvinte, domnule preşedinte!

„Vi s-au retras câteva mii de like-uri într-un răstimp mai scurt decât ar zice peşte un ins volubil, nu un taciturn ca dvs. Ce bine vă şedea când insistaţi să rămâneţi filosof! Şi ce s-au mai rugat de dvs. oamenii! Cum care? I-aţi putut oare uita pe cei care cu mic cu mare au ieşit să împiedice în toamna anului 2014 un cataclism? V-a cuprins amnezia? Aţi refulat flegmele pe care vi le lipea sistematic de obraz Antena 3?

Vi s-a şters din memorie că n-aţi mai îndrăznit să vă confruntaţi cu rivalul politic în studioul voiculescian? Cu toate acestea, s-a evitat acapararea de către Victor Ponta a funcţiei supreme graţie celor care au înfruntat şicanele şi ostilitatea birocraţiei de la ambasadele şi consulatele terţetului Meleşcanu-Marga-Corlăţean. Au ieşit, au stat, pe ger, pe ploaie, la cozi interminabile, au revoluţionat faţa politică a României, alegându-vă. Acum regretă.” (Integral aici)

Romona Ursu (adevarul.ro): „Când Iohannis s-a lepădat de justiție. România lucrului bine făcut de comunisti”

Apoi, voi înţelegeţi la ce face referire Klaus Iohannis când spune „banale motive administrative”? Oare ce preşedinte din lumea asta, în afară de cei de prin state bananiere, poate spune că o hotărâre definitivă şi irevocabilă a judecătorilor este „banal motiv administrativ”? Cât de lipsit de respect poţi fi faţă de legile ţării pe care o conduci, încât nu doar să crezi, dar să şi spui aşa o inepţie? Ce pretenţie mai poţi avea, ca preşedinte, ca în ţara ta cineva să mai dea doi bani pe judecători? Cum vrei tu ca magistraţii să mai aibă curajul să dea sentinţe drepte, să mai aibă curajul să se ia la trântă cu toţi mafioţii şi hoţii care fură banii poporului, în ţara în care chiar şeful statului nu dă doi bani pe cuvântul şi deciziile judecătorilor? Cum vrei tu să mai respecte cineva litera legii, dacă tocmai tu eşti cel care aruncă cu pietre în justiţie? Ce poate fi în mintea ta, nu doar ca cetăţean, dar mai ales ca preşedinte, să intri într-un joc murdar al unor indivizi aflaţi prin puşcării, care vor cu orice chip să ţepuiască ţara asta de zeci de milioane de euro?

„În al doilea rând, această abordare heirupistă a ANAF mi se pare cel puţin nepotrivită, dacă nu discutabilă”. Heirupistă? După un an şi jumătate în cara ţara asta nu şi-a primit încă cele 60 de milioane de euro care i-au fost furate? Discutabilă? De ce, că se respectă, în sfârşit, legile acestui stat?

În al treilea rând, ca să continui, domnule preşedinte, ascultându-vă declaraţia cu adevărat discutabilă, pot spune că încep să cred că toate ştirile acelea mizerabile făcute de Antene cu dumneavoastră în campania electorală sunt reale. Altfel, nu pot înţelege cum de un om liber, care are o conştiinţă sănătoasă, care îşi respectă ţara şi legile ei, poate spune nişte lucruri atât de mici şi de jignitoare pentru un popor în care au mai rămas şi oameni. Nu doar hoţi şi turnători. (Integral aici)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Iohannis, intru in pamant de rusine ca te-am votat”

 1. Cum a topit Iohannis in jumatate de an tot bugetul Presedentiei | A șaptea dimensiune says:

  februarie 20th, 2016 at 20:42

  […] Iohannis, intru in pamant de rusine ca te-am votat […]

 2. Hrisant says:

  februarie 20th, 2016 at 22:46

  Domnule in principal sunt de acord cu ce spuneți ,desi nu sunt adeptul limbajului agresiv ,dar sincer nici cu Basescu nu-mi este rușine. Au aceeasi proveniență ambii au fost colaboratori ( ce este drept Ponta nu a apucat sa fie decat Utc ist ) ,ambii au trăsături de asiatici , unul de tatar celalt de romm . Cred ca structurile politice mafiote comuniste ( The time afirma in 2015 parca scurt si elocvent : ”Romania dupa 25 de ani nu scăpa de comuniști.”) se lupta intre ele si tare imi este teama ca au picat de mult la pace iar războiul este unul de fațada bine jucat de data asta de cuplul Ponta Basescu.Eu as schimba toata clasa politica . Exista un precedent in acest sens in Istoria acestui neam. A facut o regele Ferdinand cand a scos din jocul politic partidul Conservator. Sincer mie nu mi se pare mare diferență intre cei doi lideri politici doar ca Basescu e mai abil si mai versat mai viclean as spune decat Ponta .

 3. GIM says:

  februarie 21st, 2016 at 19:16

  De ce nu mai agreeaza azi romanii, partidele politice.

  Asa cum stim in partide isi fac loc, comunistii,

  Desi, in partidele politice, tot ei inca, ne conduc,

  De cand PSD, ALDE si UNPR, reprezinta antenistii,

  Romanii s-au saturat de mizeria lor, de balamuc!

 4. In Romania, infractorii sunt decorati de Iohannis | A șaptea dimensiune says:

  martie 1st, 2016 at 21:45

  […] Iohannis, intru in pamant de rusine ca te-am votat […]

 5. Iohannis vrea moschee in Bucuresti | A șaptea dimensiune says:

  martie 24th, 2016 at 18:11

  […] Iohannis, intru in pamant de rusine ca te-am votat […]

 6. Neamtul tiganizat Iohannis abandoneaza pe zi ce trece Basarabia | A șaptea dimensiune says:

  martie 28th, 2016 at 17:02

  […] Iohannis, intru in pamant de rusine ca te-am votat […]

Adauga un comentariu