USLamistul Iohannis starneste rumoare si indignare la Munchen

duminică, ianuarie 31, 2016 15:20
Posted in category Mass-media

Mihai Gâdea, Dan MihalacheIată ce scrie jurnalistul Grigore Cartianu pe Facebook.

Șoc și groază la Balul Sașilor, desfășurat aseară în restaurantul Hofbräukeller din München!

Cei 300 de participanți, majoritatea membri ai Asociației Sașilor din Transilvania, emigrați în Germania de Vest înainte de 1989, au descoperit la o masă două personaje nedorite: Dan Mihalache și Mihai Gâdea.

Șeful Administrației Prezidențiale a fost trimisul lui Klaus Iohannis la sărbătoarea sașilor ardeleni din Bavaria. Este însă neclar cum a ajuns acolo directorul Antenei 3: pe cont propriu sau invitat de Mihalache, în delegația Administrației Prezidențiale?

Prezența celor doi a provocat rumoare printre participanți. Majoritatea considerau că Iohannis ar fi putut trimite pe oricine altcineva, dar nu pe “USL-istul Mihalache”. În privința lui Gâdea, indignarea era totală. “Aerul devine greu respirabil”, relata aseară o participantă la petrecere. “Și Gâdea, și Mihalache… e prea mult! Am văzut oameni revoltați, chiar furioși. Poate faptul că stă lângă orchestră să-l salveze pe Gâdea!”

Agitat, nervos, directorul Antenei 3 a ieșit de mai multe ori din restaurant, butonând telefonul, vorbind și gesticulând.

Ambasadorul României la Berlin, Emil Hurezeanu, nu a fost prezent. A venit, în schimb, ambasadorul Germaniei la București, Werner Hans Lauk, care s-a întreținut mai tot timpul cu parlamentarul german Bernd Fabritius, colegul său de masă.

“L-am rugat pe Fabritius să-i transmită lui Iohannis că, la alegerile din noiembrie 2014, nu am stat la coadă 5 ore în primul tur, respectiv 11 ore și jumătate în al doilea tur, ca să-l votez, pentru ca șeful Cancelariei sale să umble acum cu „gâdele” care mințea întruna că nu sunt cozi la consulate și că, de fapt, diaspora nu prea vrea să voteze”, mi-a comunicat o sursă din interiorul petrecerii.

La finala prezidențială din 16 noiembrie 2014, München a fost orașul în care Iohannis a obținut cel mai mare procent: 97,87% (Ponta, doar 2,13%). Dintre cele 4.037 de voturi valabile, lui Iohannis i-au revenit 3.951, iar lui Ponta doar 86! Topul voturilor pro-Iohannis (și anti-Ponta) e dominat de orașele germane (München – 97,87%, Bonn – 97,12%, Stuttgart – 96,88%) și engleze (Portsmouth – 96,48%, Londra – 96,24%).

Cu 97,87%, secția de votare din München a fost campioana voturilor pro-Iohannis, dintre cele 296 de secții deschise în diaspora.

Pe țări, Germania a înregistrat cel mai mare scor în favoarea lui Iohannis – 96,06% (urmată de Irlanda – 95,75%, Danemarca – 95,14%, Slovacia – 95,07%, Marea Britanie – 94,91% etc.).

Acest vot zdrobitor a fost nu doar împotriva lui Ponta, ci și a propagandei mincinoase întruchipate de Gâdea! Dar Gâdea, cu tupeul său bolnav, i-a sfidat ieri încă o dată pe exponenții diasporei române, pe care-i batjocorise și în noiembrie 2014. Și pe care Antena 3 îi înjură neîncetat, urându-i pentru că au votat întotdeauna împotriva candidaților PSD, cei susținuți cu atâta fervoare de Gâdea & Antena 3.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “USLamistul Iohannis starneste rumoare si indignare la Munchen”

 1. Iohannis, intru in pamant de rusine ca te-am votat | A șaptea dimensiune says:

  februarie 18th, 2016 at 19:05

  […] USLamistul Iohannis starneste rumoare si indignare la Munchen […]

 2. Cum a topit Iohannis in jumatate de an tot bugetul Presedentiei | A șaptea dimensiune says:

  februarie 20th, 2016 at 20:42

  […] USLamistul Iohannis starneste rumoare si indignare la Munchen […]

 3. In Romania, infractorii sunt decorati de Iohannis | A șaptea dimensiune says:

  martie 1st, 2016 at 21:46

  […] USLamistul Iohannis starneste rumoare si indignare la Munchen […]

 4. Iohannis vrea moschee in Bucuresti | A șaptea dimensiune says:

  martie 24th, 2016 at 18:12

  […] USLamistul Iohannis starneste rumoare si indignare la Munchen […]

 5. Neamtul tiganizat Iohannis abandoneaza pe zi ce trece Basarabia | A șaptea dimensiune says:

  martie 28th, 2016 at 17:00

  […] USLamistul Iohannis starneste rumoare si indignare la Munchen […]

Adauga un comentariu