Iohannis, tradatorul de tara ce lasa Basarabia pe mana rusilor

joi, ianuarie 14, 2016 21:16
Posted in category Basarabia, Mass-media

Victor Ponta (stanga) si Klaus IohannisDe când a devenit Iohannis președintele României, influența românească în Basarabia s-a diminuat până la dispariție

Pe zi ce trece încep să regret că am votat un asemenea individ, precum este acest Iohannis, la alegerile prezidențiale din 2014. În turul al II-lea puteam să stau acasă. Nu merita niciun minut din viața mea un asemenea Mutulică, total absent din viața publică. După venirea lui Kaka_Klaus la Cotroceni, încet dar sigur, înfluența românească în Basarabia s-a diminuat considerabil, astfel încât rușii criminalului KGB-ist Vladimir Putin fac legea în acest străvechi spatiu românesc. Doar așa se poate explica cum un criminal bolșevic, precum acest jeg de Vladimir Voronin, ce trebuie judecat și condamnat pentru crimele din aprilie 2009, atunci când au fost măcelăriți tinerii basarabeni din ordinul său, face și desface guverne la Chișinău. Pe Iohannis și consilierii săi de două ruble îi doare-n cur de Basarabia, doar nu credeți că țiganul neamț (sașii sunt țiganii nemților) nu mai poate de grija românilor basarabeni.

Nulitatea Lazăr Comănescu, tehnorahatul propus ministru de externe al României de către Kaka_Klaus

Un individ mai idiot decât acest Lazar Comanescu rar mi-a fost dat să văd. Îl depașeste la nivelul de prostie și pe Adrian Severin, alt jeg ajuns la un momenta dat ministru de externe. Acest Lazăr Comănescu are o limbă de lemn de te-apucă greața atunci când asculți tâmpeniile unui asemenea specimen. Precum Iohannis așa și Comănescu, niște leneși, niște neaveniți, niște rebuturi ale societății românesti active și implicate. Mor 63 de oameni nevinovați și ne alegem cu un guvern de rahat, în care Iohannis a adus toate nulitățile.

De ce-l doare-n cur pe Iohannis de România (dovezi extrem de clare)

Păi, dacă l-ar interesa această tară ar ieși public să ceară demisia următorilor penali ai României de azi, PNL-istă și PSD-istă până-n măduva Cotroceniului.

 • Victor Ciorbea, avocat al poporului PSD-ist, adică asistat social, țigan infractor și restul. Ciorbea, rahatul cu ochelari, care apără puscăriasii, dar n-a miscat un deget pentru apararea românilor de mafioții care furau ca-n codru pe vremea lui Puie Monta.
 • Laura Georgescu, infractoarea încă șefă la CNA, cea care, urând România, nu-și dă demisia, CNA-ul este blocat, iar televiziunile se șterg la cur cu Legea Audiovizualului și țiganizează la greu România.
 • Raed Arafat, arabul criminal vinovat de tragedia din Apuseni, de tragedia din Constanța, de tragedia, puțin spus, de la clubul Colectiv, care a creat un sistem SMURD care te scoate de sub bicicletă dar te lasă să mori în toate celelalte cazuri. România are specialisti de un milion de ori mai buni decât acest arabete infractor, ridicat în slăvi de tot soiul de mâncători de rahat voiculescian.

Repet, inactiunea lui Iohannis este cea mai clară dovadă că România are un Presedinte care urăște această țară, chiar dacă este lins periodic de postul Realitatea TV, moștenit de la infractorul Sorin Ovidiu Vantu, cel care a adus mii de oameni în pragul disperării furând banii FNI (Fondul National de Investitii), bani din care și-a tras, ulterior, un adevărat imperiu media.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Iohannis, tradatorul de tara ce lasa Basarabia pe mana rusilor”

 1. Tehnoretardata Elisabeta Lipa se sterge la fund cu Imnul National al Romaniei | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 22nd, 2016 at 22:02

  […] Iohannis, tradatorul de tara ce lasa Basarabia pe mana rusilor […]

 2. Apropiatii lui Iohannis vand Basarabia Imperiului Raului (rusilor) | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 25th, 2016 at 21:31

  […] Iohannis, tradatorul de tara ce lasa Basarabia pe mana rusilor […]

 3. USLamistul Iohannis starneste rumoare si indignare la Munchen | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 31st, 2016 at 15:21

  […] Iohannis, tradatorul de tara ce lasa Basarabia pe mana rusilor […]

 4. Iohannis, intru in pamant de rusine ca te-am votat | A șaptea dimensiune says:

  februarie 18th, 2016 at 19:07

  […] Iohannis, tradatorul de tara ce lasa Basarabia pe mana rusilor […]

 5. Cum a topit Iohannis in jumatate de an tot bugetul Presedentiei | A șaptea dimensiune says:

  februarie 20th, 2016 at 20:41

  […] Iohannis, tradatorul de tara ce lasa Basarabia pe mana rusilor […]

 6. In Romania, infractorii sunt decorati de Iohannis | A șaptea dimensiune says:

  martie 1st, 2016 at 21:46

  […] Iohannis, tradatorul de tara ce lasa Basarabia pe mana rusilor […]

 7. Rahatul James Pettit, ambasadorul SUA (?) la Chisinau, are pareri staliniste despre Basarabia, pamant romanesc | A șaptea dimensiune says:

  august 29th, 2016 at 14:39

  […] Iohannis, tradatorul de tara ce lasa Basarabia pe mana rusilor […]

 8. Cum vor „agenturili” sa-i ia lui Iohannis tihna concediilor infinite | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 23rd, 2016 at 12:09

  […] Iohannis, tradatorul de tara ce lasa Basarabia pe mana rusilor […]

Adauga un comentariu