Infractorul Adrian Nastase a primit o spaga de 7 milioane de lire sterline

joi, septembrie 1, 2016 16:08
Posted in category PeNaLii, PSD = PCR

Adrian NastasePrincipele Radu Duda, împreună cu numitul Barry George, reprezentantul BAE SYSTEMS, au intermediat plata sumei de 7 000 000 lire sterline către Năstase Adrian și alti membri ai guvernului, cu titlu de mită, pentru a-i determina să încheie contractul de achiziție a două fregate de la această firmă, precum și contractul de mentenanță a acestora, concretizat prin emiterea cu abuz a H.G. nr. 1423 din 12 decembrie 2002 privind achiziția de către Ministerul Apărării Naționale a două fregate tip 22 și a etapei I de regenerare și modernizare a acestora, de la Ministerul Apărării din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, așa cum a recunoscut pe deplin BAE SYSTEMS prin acordurile de recunoaștere a acuzațiilor (…).

Făptuitorul Tăriceanu Popescu Constantin Anton Călin este acuzat de exercitarea cu abuz a atribuțiilor de serviciu, faptă prevăzută și pedepsită de art. 297 alin. (1) Cod Penal, asimilată infracțiunilor de corupție conform articolului 13 din Legea nr. 78/2000, prin numirea ca reprezentant special al Guvernului României pe probleme de integrare, cooperare și dezvoltare durabilă a A.S.R. Principele Radu Duda, fără a exista un temei legal prevăzut prin lege pentru această funcție, și nici finanțarea acesteia.

A.S.R. Principele Radu Duda este acuzat de comiterea infracțiuni de complicitate la abuz în serviciu, prin determinarea primului ministru Adrian Năstase să emita acte ilegale și abuzive.

A.S.R. Principele Radu Duda este acuzat de comiterea infracțiuni de complicitate la abuz în serviciu, prin determinarea primului ministru Tăriceanu Popescu Constantin Anton Călin să emita acte ilegale și abuzive.

Adrian Năstase este acuzat de exercitare cu abuz a atribuțiilor de serviciu, faptă prevăzută și pedepsită de art. 297 alin. (1) Cod Penal, asimilată infracțiunilor de corupție conform articolului 13 din Legea nr. 78/2000, prin numirea ca reprezentant special al Guvernului României pe probleme de integrare, cooperare și dezvoltare durabilă a A.S.R. Principele Radu Duda, fără a exista un temei legal prevăzut prin lege pentru această funcție, și nici finanțarea acesteia.

Sursa

Citeste si articolele:

You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Infractorul Adrian Nastase a primit o spaga de 7 milioane de lire sterline”

 1. joni says:

  septembrie 1st, 2016 at 18:29

  ce principe,nu mai suntem republica?
  Duda e cetatean al REPUBLICII deci poate fi arestat urgent fara drept de apel

 2. Valentin says:

  septembrie 2nd, 2016 at 14:45

  Doameeee cum îi mai tine pamintul?
  Se auzea de mult de bufurile date de asta. Tot el luase aproape toate lacurile din Tulcea +Razemul…

 3. Gabriel Oprea, izmenarul penal | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 21st, 2016 at 17:34

  […] Infractorul Adrian Nastase a primit o spaga de 7 milioane de lire sterline […]

 4. Vio says:

  octombrie 2nd, 2016 at 8:54

  Asta e adevarul DNA CE ZICI DE ASTA ?DE CE TACI SI NU CERCETEZI ?DUDA DE CE NU E INCA ARESTAT ?TARICEANU ,NASTASE DE CE SUNT INCA LIBERI ?UNDE SUNT BANII FURATI ,DE CE NU I RECUPERATI ?

 5. Mafiotul PSD-ist Nastase Adrian a primit de la Bechtel un comision de 80 milioane de dolari | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 1st, 2016 at 13:06

  […] Infractorul Adrian Nastase a primit o spaga de 7 milioane de lire sterline […]

 6. Cum s-au imbogatit din furt sefii Politiei si fostii securisti in regimul KGB-istului Ilici Iliescu | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 30th, 2016 at 12:41

  […] Infractorul Adrian Nastase a primit o spaga de 7 milioane de lire sterline […]

 7. adrian says:

  iulie 13th, 2018 at 21:21

  Toată insula dintre brațul Borcea și Dunărea veche era a lui .

Adauga un comentariu