Puscariasul Adrian Nastase credea, in anii 1990, ca Internetul nu are ce cauta in Romania

miercuri, aprilie 19, 2017 12:18

PSDRomânia de după 1989 a fost guvernată, în majoritatea timpului, de mafioții din PSD

Mă întreb câteodată ce grad de idioțenie trebuie să ai pentru a vota mereu si mereu aceiași mafioți care au furat de-au rupt în România. De exemplu, cretinii care votează de fiecare dată mafia PSD-istă, pensionari, asistați social, bugetarii, majoritatea dintre ei, oare nu știu că acest Adrian Năstase a fost mereu în conducerea României din 1990 și până în 2005. Adică vreme de 16 ani acest mafiot, acest pușcăriaș, acest hoț dovedit a acceptat jaful produs în România, ba mai mult a contribuit din plin la acest jaf, fiind unul din capii caracatiței care au instaurat în România corupția și hoția.

Un nivel și mai înalt de tâmpenie îl au pupincuriștii lui Ceaușescu, cizmarul care a izolat și înfometat această țară, cei care uită de faptul că Adrian Năstase provine din clica lui Nicu Ceaușescu, prințișorul care viola minore și izbea săptămânal câte o mașină în accidente de circulație, mușumalizate rapid de către securiști, doar Republica Socialistă România era țara clanului Ceaușescu, ei taiau și spânzurau, dacă aveau chef te trimiteau la Canal, la puscarie, într-un spital de nebuni etc. Și tot nostalgicii cretini ai dictaturii comuniste, cei care folosesc Internetul, invenție “capitalistă”, pentru a-si promova ura față de libertate și democrație, comunismul fiind, în fond, religia urii față de oamenii provenind din anumite clase și grupuri sociale, dau vina pe democrație și libertate pentru toate relele lumii de azi, uitând tocmai faptul că așa-zisa democrație din România, de fapt un neocomunism, un comunism mascat, a fost instaurată de foștii comuniști, în frunte cu KGB-istul criminal Ilici Iliescu, cei care au fost și principalii beneficiari ai distrugerii economiei românești. Cu puține excepții, toți milionarii de astăzi ai României provin din rândurile foștilor securiști și ai foștilor nomenclaturiști comuniști.

Revenind la pușcariașul Năstase Adrian, acesta a fost așa:

  • Ministru de externe (1990 -1992), calitate în care a semnat tratatul cu URSS-ul, imperiul rosu care ne-a furat teritorii si tezaurul, însoțindu-l pe KGB-istul criminal Ilici Iliescu la Moscova, în 1991, tratat prin care Basarabia, pământ românesc, a fost vândută rușilor, iar România a fost singura tară ex-comunistă care a semnat cu muribunda URSS un tratat de prietenie. Tot în acea perioadă o delegație de basarabeni, în frunte cu președintele de atunci al Republicii Moldova, i-ar fi propus KGB-istului Iliescu realizarea Unirii, dar acesta a refuzat. Cu alte cuvinte, cuplul odios Iliescu-Năstase trebuie judecat pentru înăltă trădare de țară, condamnat, pus la zid și executat.
  • Președinte al Camerei Deputaților, numărul 3 în România, 4 ani, 1992 – 1996, atunci când s-au dat marile tunuri financiare, precum falimentul Bancorex, Caritas, extinderea FNI-ului etc.
  • În perioada 1996 – 2000, a fost președintele executiv al PSD, funcție din care a acceptat jaful, practicat mai ales de PSD-iști, chiar dacă erau în opoziție, precum și: contrabanda cu produse petroliere în timpul embargoului împotriva Iugoslaviei, susținerea mineriadei din 1999, falimentarea și distrugerea unor unități economice importante, la care au contribuit masiv și mafioții din PSD, inclusiv pușcăriașul Năstase Adrian.
  • Premier în perioada 2001 – 2004, atunci când a instaurat teroarea și cenzura, ziariștii ostili regimului mafiot PSD fiind bătuți, izolați, marginalizați. Tot în această perioadă a vândut pe nimic pentru țară,dar încasând șpăgi și comisioane de ordinul sutelor de milioane de euro, cele mai mari firme din România: Sidex Galați, Petrom etc.

Acesta este Adrian Năstase, cel de la care nu s-a recuperat nimic important din banii furați românilor, cei care mor pe șoșele de rahat, în spitale cu viermi, emigrează în căutarea unei vieți mai bune. Doar într-o țară de mămăligari poți fura atât de mult și să nu pățești mai nimc, ba mai mult, să rămâi și cu banii furați.

Iată ce credea acest mafiot, Adrian Năstase, despre Internet, în 1990 (informații preluate din “Academia Cațavencu”, nr. 226/1996).

Adrian Năstase este un personaj foarte cunoscut în România care, atunci când nu e într-un continuu dute-vino între cele cele patru case ale sale, dă diverse declarații. Dorind să arate intelectualilor români că și domnia sa (mai exact, tovărășia sa – n.m.) s-a familiarizat cu slovele intrate în fondul lexical la o dată mai recentă decât vatră, viezure, mânz și șatră, președintele Camerei Deputaților (la acea vreme pușcăriașul Adrian Năstase era ditamai președinte de Cameră – n.m.) a vorbit, săptămâna trecută (martie 1996 – n.m.) despre dezavantajele rețelei Internet, mai ales atunci când la rețea se branșează și băieții răi din opoziție. Care opoziție nu făcuse altceva decât să trimită în lumea largă o cerere de sprijinire a campaniei electorale a domnului Emil Constantinescu. Cererea era redactată în engleză și se făceau acolo diverse aluzii la faptul că România are un guvern corupt (premier era atunci Votcăroiu – n.m.), incapabil și a cărui luciditate variază odată cu creșterea sau descreșterea accizelor la băuturi spirtoase din import. Poate că Adrian Năstase nu s-a obișnuit încă, cu ideea că informația circulă liber prin natură, iar dacă cineva e interesat de respectiva informație, o culege și apoi o folosește după cum îl taie capul. În plus, președintele executiv al PDSR (așa se numea PSD-ul pe atunci – n.m.) ar trebui să mai știe că nu orice referire la corupție care apare de Internet să referă la partidul domniei sale, precum nici poeții francezi n-au scris “Le bateau Ivre” și “Les Fleurs du Maltz” cu gândul la Văcăriou. Dar, și într-un caz, și în celălalt, s-a-ntâmplat să se potrivească.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Puscariasul Adrian Nastase credea, in anii 1990, ca Internetul nu are ce cauta in Romania”

  1. Cele 7 minuni ale lumii | A șaptea dimensiune says:

    aprilie 28th, 2019 at 19:25

    […] Puscariasul Adrian Nastase credea, in anii 1990, ca Internetul nu are ce cauta in Romania […]

Adauga un comentariu