A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCXXIV)

sâmbătă, august 21, 2021 7:36

Votanti PSD28 iulie 2019

Scrisoare deschisa jegurilor ce vor vota PSD-ul

Inculți, ignoranți, idioți, țigani, colhoznici, nostalgici bolșevici, pensionari cu mintea la plimbare, foști turnători și securiști, foști nomenclaturiști comuniști, profesorași cu multă incultură la activ, țoape ce activați pe la catedre, deși nu aveți în dotare un milimetru de cultură autentică, bețivani, pupători de moaște, clerici șpăgari, preoți afaceriști, corporatiști frustrați și alte specii asemănătoare ce intenționează să voteze PSD-ul, am pentru voi câteva argumente în sprijinul renunțării la votul acordat acestui partid de mafioți. Știu că pentru voi argumentele raționale nu contează, dar poate, totuși, v-a rămas un micrometru de conștiință națională, un centimetru de omenie și un decimetru de bun-simț. Așa încât atenție la următoarele motive pentru care PSD-ul nu merită votat niciunde pe Terra.

Dintre toate partidele de azi și de ieri, PSD-ul a stat cel mai mult la guvernare, mai precis: 1989 – 2007 (8 ani), 2000 – 2004 (4 ani), 2009 (1 an), 2012 – 2015 (3 ani), adică în total sunt 16 ani (din 27). Și nu am adăugat aici perioada 2007 – 2008, atunci când au sprijinit în mod tacit guvernul Tăriceanu. Ce au făcut în acest timp? Evident, au distrus această țară! Chiar nu vă pasă de acest adevăr, votanți PSD-iști?

PSD-ul are, dintre toate partidele politice, cei mai mulți condamnați și anchetați de justiție. Lista este lunga, dar o parte din ei îi găsiți aici. Chiar credeți că în România justiția se leagă de oameni nevinovați? Cum puteți fi atât de naivi încât să vă imaginați că DNA-ul te anchetează așa, din senin, din moment ce nu ai încălcat legea? Fiți siguri că toți cei anchetați de către DNA au furat zeci sau sute de milioane de euro și au crezut că scapă. Și au furat și din banii voștri, din banii pentru sănătatea voastră și a copiilor voștri, din banii pentru infrastructură, educație etc. Din acești bani, furați de la noi toți, oferă “cadouri electorale” mafioții PSD-iști.

PSD-ul a promovat în politică cele mai abjecte personaje publice, pe care nu le-a repudiat niciodată. De la țiganul analfabet Vanghelie la mafiotul Mazare, PSD-ul a avut o contribuție masivă la țiganizarea și îndobitocirea acestui popor. Voi ce vreți să votați PSD-ul și vă plângeți de imoralitate, iubiți familia tradițională, vreți o țară normală, nu uitați că bufonul PSD-ist Mazăre a fost un curvar nenorocit, un maimuțoi ce venea cu tot felul de parașute la alegeri, un jegos ce cumpăra voturile țiganilor pentru a fi ales primar, în timp ce în spitalele din Constanța cădea tencuiala peste bolnavi.

PSD-ul este construcția unui KGB-ist ce a vândut România rușilor: Ion Iliescu. Acest personaj a adus mafia la guvernare, a permis jefuirea țării, a creat o clică ce a distrus această țară. Tot Ilici Iliescu a organizat măcelul din 1989, cel care a dus la sute de morți, oameni nevinovați uciși de KGB-iștii ce au pus mâna pe putere în decembrie 1989. Dacă tot vă plângeți de toate relele de după 1989, cum îi puteți vota tocmai pe cei care v-au adus aceste rele?

PSD-ul este partidul ce încurajează nemunca, pomenile, nedreptatea socială. Sper că voi, oameni obișnuiți ce vreți să votați PSD-ul, vă doriți un loc de muncă. Dar pentru asta trebuie investiții masive ale statului în diverse sectoare economice. PSD-ul este partidul care, de câte ori a fost la guvernare, a redus aceste investiții pentru pomeni și alte ajutoare. A preferat să vă țină sclavi, în loc să vă ofere locuri de muncă, iar voi să contribuiți la dezvoltarea României. PSD-ul vrea să nu fiți liberi, temându-se că altfel nu-l veți vota. PSD-ul, prin această politică de încurajare a nemuncii, a mărit decalajul dintre România și alte țări europene. Cum puteți vota un partid ce a condamnat România la sărăcie?

PSD-ul a distrus educație din România. Subiectul a fost dezvoltat pe acest site, iar pentru amănunte intrați aici sau aici.

PSD-ul nu dorește pedepsirea celor vinovați pentru furtul și distrugerea României (amănunte aici). De aceea, cei care votează PSD-ul se fac părtași la genocidul economic și social din România.

PSD-ul reprezintă trecutul, un trecut urât pe care vrem să-l uităm. Nu întoarceți Romania la mizeria trecutului! Dați-le șansa copiilor și nepoților voștri să trăiască într-o țară prosperă și, pe cât posibil, necoruptă. O țară de care să fie mândri. O țară pe care încă o mai puteți salva nevotând PSD-ul.

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu