Scrisoare deschisă jegurilor ce vor vota PSD-ul

duminică, noiembrie 27, 2016 11:40

PSDInculți, ignoranți, idioți, țigani, colhoznici, nostalgici bolșevici, pensionari cu mintea la plimbare, foști turnători și securiști, foști nomenclaturiști comuniști, profesorași cu multă incultură la activ, țoape ce activați pe la catedre, deși nu aveți în dotare un milimetru de cultură autentică, bețivani, pupători de moaște, clerici șpăgari, preoți afaceriști, corporatiști frustrați și alte specii asemănătoare ce intenționează să voteze PSD-ul, am pentru voi câteva argumente în sprijinul renunțării la votul acordat acestui partid de mafioți. Știu că pentru voi argumentele raționale nu contează, dar poate, totuși, v-a rămas un micrometru de conștiință națională, un centimetru de omenie și un decimetru de bun-simț. Așa încât atenție la următoarele motive pentru care PSD-ul nu merită votat niciunde pe Terra.

 • Dintre toate partidele de azi și de ieri, PSD-ul a stat cel mai mult la guvernare, mai precis: 1989 – 2007 (8 ani), 2000 – 2004 (4 ani), 2009 (1 an), 2012 – 2015 (3 ani), adică în total sunt 16 ani (din 27). Și nu am adăugat aici perioada 2007 – 2008, atunci când au sprijinit în mod tacit guvernul Tăriceanu. Ce au făcut în acest timp? Evident, au distrus această țară! Chiar nu vă pasă de acest adevăr, votanți PSD-iști?
 • PSD-ul are, dintre toate partidele politice, cei mai mulți condamnați și anchetați de justiție. Lista este lunga, dar o parte din ei îi găsiți aici. Chiar credeți că în România justiția se leagă de oameni nevinovați? Cum puteți fi atât de naivi încât să vă imaginați că DNA-ul te anchetează așa, din senin, din moment ce nu ai încălcat legea? Fiți siguri că toți cei anchetați de către DNA au furat zeci sau sute de milioane de euro și au crezut că scapă. Și au furat și din banii voștri, din banii pentru sănătatea voastră și a copiilor voștri, din banii pentru infrastructură, educație etc. Din acești bani, furați de la noi toți, oferă “cadouri electorale” mafioții PSD-iști.
 • PSD-ul a promovat în politică cele mai abjecte personaje publice, pe care nu le-a repudiat niciodată. De la țiganul analfabet Vanghelie la mafiotul Mazare, PSD-ul a avut o contribuție masivă la țiganizarea și îndobitocirea acestui popor. Voi ce vreți să votați PSD-ul și vă plângeți de imoralitate, iubiți familia tradițională, vreți o țară normală, nu uitați că bufonul PSD-ist Mazăre a fost un curvar nenorocit, un maimuțoi ce venea cu tot felul de parașute la alegeri, un jegos ce cumpăra voturile țiganilor pentru a fi ales primar, în timp ce în spitalele din Constanța cădea tencuiala peste bolnavi.
 • PSD-ul este construcția unui KGB-ist ce a vândut România rușilor: Ion Iliescu. Acest personaj a adus mafia la guvernare, a permis jefuirea țării, a creat o clică ce a distrus această țară. Tot Ilici Iliescu a organizat măcelul din 1989, cel care a dus la sute de morți, oameni nevinovați uciși de KGB-iștii ce au pus mâna pe putere în decembrie 1989. Dacă tot vă plângeți de toate relele de după 1989, cum îi puteți vota tocmai pe cei care v-au adus aceste rele?
 • PSD-ul este partidul ce încurajează nemunca, pomenile, nedreptatea socială. Sper că voi, oameni obișnuiți ce vreți să votați PSD-ul, vă doriți un loc de muncă. Dar pentru asta trebuie investiții masive ale statului în diverse sectoare economice. PSD-ul este partidul care, de câte ori a fost la guvernare, a redus aceste investiții pentru pomeni și alte ajutoare. A preferat să vă țină sclavi, în loc să vă ofere locuri de muncă, iar voi să contribuiți la dezvoltarea României. PSD-ul vrea să nu fiți liberi, temându-se că altfel nu-l veți vota. PSD-ul, prin această politică de încurajare a nemuncii, a mărit decalajul dintre România și alte țări europene. Cum puteți vota un partid ce a condamnat România la sărăcie?
 • PSD-ul a distrus educație din România. Subiectul a fost dezvoltat pe acest site, iar pentru amănunte intrați aici sau aici.
 • PSD-ul nu dorește pedepsirea celor vinovați pentru furtul și distrugerea României (amănunte aici). De aceea, cei care votează PSD-ul se fac părtași la genocidul economic și social din România.
 • PSD-ul reprezintă trecutul, un trecut urât pe care vrem să-l uităm. Nu întoarceți Romania la mizeria trecutului! Dați-le șansa copiilor și nepoților voștri să trăiască într-o țară prosperă și, pe cât posibil, necoruptă. O țară de care să fie mândri. O țară pe care încă o mai puteți salva nevotând PSD-ul.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Scrisoare deschisă jegurilor ce vor vota PSD-ul”

 1. Horatiu says:

  noiembrie 27th, 2016 at 22:48

  Comentariul meu este pentru jeggurile care nu vor vota PSD-ul. PNL-ul actual este un kkt de PDL care a taiat de la oameni tot ce se putea taia (salarii, pensii, ajutoare) si a lasat bani la investitii (de unde se putea para-n-darat) construind terenuri de fotbal in panta, sali de sport in comune in care nu avea cine sa le foloseasca, bazine de inot in localiatti care nu aveau apa curenta si canalizare si care l-a dat pe poloBoc ca prim ministru si pe Basitu ca presedinte. Este un partid vandut kktilor de la Bruxelleses si care va taia de la romani tot ce poate taia (ca si poloBocul pulii) adika salarii, pensii, ajutoare). Sa nu ziceti ca nu v-am spus.

 2. Cornel Căruntu says:

  noiembrie 28th, 2016 at 14:48

  Tovarasu’ Horatiu, cam slabuta apararea PSD-ului. Ii umpli de scuipati pe altii, care nu sunt subiectul acestui material. Stiti ce-am remarcat la cei care, cica, apara PSD-ul: niciodata n-au argumente in apararea mafiotilor PSD-isti (aceste argumente nici nu exista). Ei intotdeauna, dar intotdeauna, vor apela la injurii, vor fi injurati, pe rand sau toti odata, PNL-ul, PD-ul, PMP-ul, UE-ul, SUA, martienii, Dumnezeu, autorul articolului etc. Bai jeguri ordinare, vorbim de mafia PSD! Nu bateti campii ca-i doare!

 3. Profesorul Fellini says:

  noiembrie 29th, 2016 at 13:48

  Socoteala anilor de guvernare e greșită. Cum așa? Unde-i matematica elementară?
  PSD a guvernat 14 ani (1990-1996; 2000-2004; 2009; 2012-2015).
  Pe de altă parte, actualul PNL a guvernat, în diferite formule: 1990-1991 (cînd fostul PDL era parte din FSN, să nu mai zic că apoi Stolojan, ulterior lider PNL/PLD, a fost premier după Roman (1991-1992); 1996-2000; 2004-2008; 2009; 2010-2012; 2012-2014)= 15 ani :) adică mai mult. cum procedăm?

 4. Cornel Căruntu says:

  noiembrie 29th, 2016 at 14:33

  Domnu’ Profesor, intre 1990 si 1996 sunt 7 ani: 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995 1996. Se pune si 1996, deoarece alegerile au fost in noiembrie, iar noul guvern s-a format in decembrie si a inceput activitatea in anul urmator, 1997. Asta o data. A doua oara, Guvernul Ponta a inceput in 2 mai 2012 si a sfarsit in jurul datei de 1 noiembrie 2015. Sunt 3 ani si lunile:mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie, adica inca jumatate de an. In total sunt 15 ani jumatate si se poate rotunji la 16. Si ar fi ceva, tovarasu’ profesor: nu prea conteza cat a guvernat mafia PSD, conteaza doar cat a furat. Si a furat MULT!

Adauga un comentariu