A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCXXV)

duminică, august 22, 2021 5:49

Viorica Dancila28 iulie 2019

Proasta României, imbecila mileniului, agramata, analfabeta, tuta absolută, Dăncila de Tiliorman, nu cunoaşte nici măcar Constituţia României, pe care a jurat la investire. Altfel n-ar spune că “organizează un referendum” sau “se gândeşte la un referendum”. Bun, lăsând la o parte faptul că “a gândi” este incompatibil cu o asemenea idioată, cretina nu ştie cine poate cere organizarea unui referendum, conform Constituţiei României: numai Preşedintele României. Ia auziţi aici:

Referendumul
ARTICOLUL 90
Preşedintele României, după consultarea Parlamentului, poate cere poporului să-şi exprime, prin referendum, voinţa cu privire la probleme de interes naţional.

Aşadar, vieţile noastre depind de această imbecilă, ajunsă în funcţie din cauza puşcăriaşului Liviu Dragnea, ce ar merita un … , puşcăria fiind floare la ureche, la cât rău a făcut acest mafiot României.

28 iulie 2019

Profit de ocazie să-mi pun o întrebare, oarecum retorică: în momentul în care un parlamentar mafiot, din ăia care au votat Ordonanţa 13, amnistia şi graţierea ucigaşilor şi violatorilor, modificările legilor justiţiei etc. trece de la PSD = ciuma roşie = mafia la Pro România = Pro mafia, acest parlamentar este brusc absolvit de orice vină, devine mai curat ca Fecioara Maria, este întruchiparea inocenţei în politică? Evident că nu, acel parlamentar este aceeaşi jigodie ordinară, acelaşi vierme infect ce umblă numai după ciolan!

Aşadar, Pro România este un fel de PSD_2, la fel de hoţ, la fel de criminal şi la fel de mafiot!

Victor Ponta si Dan Voiculescu

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu