A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCXXVI)

luni, august 23, 2021 13:52

Liviu Dragnea
28 iulie 2019

Iar în demersul său criminal, de a-i lăsa pe români la cheremul criminalilor, violatorilor, tâlharilor etc., a fost ajutat de slugi credincioase (Tudorel Toader, Ciordache, …), momite cu bani mulţi, bani publici evident, adică produşi cu muncă şi sacrificiu de cei care mai şi muncesc în România, nu sunt puşcăriaşi cărora mafiotul Dragnea să le mulţumească.

Andrei Caramitru (pe Facebook):

“Ciclul din care nu putem ieși de 30 și ceva de ani:
– vine PSD cu acoliții. Fac chestii brutale și rapide, rele. De fiecare data ne arunca in spate.
– vin ceilalți după ce toată societatea se revolta și se mobilizează. Și nu repara nimic, nu fac nimic, stau pe rahatul făcut de PSD, îl păstrează. Sunt paralizați, slabi, și se mai și cearta între ei. Cel mult – mare reforma – amâna un pic unele decizii ale PSD-ului.
– lumea devine frustrata și nu mai iese la vot. Și iar vine PSD și o luam de la cap. Mai facem iar pasi in spate.

De asta suntem praf și in halul in care suntem.”

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu