A şaptea dimensiune pe Facebook (CCXLVI)

duminică, mai 16, 2021 17:13
Posted in category Iliescu KGB

Mineriada, iunie 19909 martie 2019

Ciuma rosie, ajunsa la slitul lui Dragnea, vrea sa-l scape de dosare pe KGB-istul criminal Ion Iliescu, cel care a pus temelia Mafiei rosii ce a devastat Romania dupa 1989.

In imagine, oamenii lui Ilici – Iosif Boda si amiralul „Cico” Dumitrescu – in mijlocul hoardelor mineresti venite sa devasteze Bucurestiul (in timp ce fotograful isi pune mainile in cap la vederea genocidului).

Si daca tot veni vorba de Iosif Boda, iata ce-i facea odrasla intr-o tara de mamaligari incapabili sa lupte cu mafiotii rosii.

Fiul fostului consilier al lui Ilici “KGB” Iliescu a retras, în 2010, autorizaţia de punere pe piaţă a produselor injectabile, inclusiv a vaccinurilor, Institutului Cantacuzino

În tot acest timp, gușatul său tată explică „prostimii” cum trebuie guvernată România. Era într-o vreme tot timpul prezent la tembelizor, ca răsplată, probabil, pentru modul ireproșabil în care l-a consiliat pe Ilici Iliescu, de-am ajuns unde-am ajuns, cu o țară făcută praf de mafia PSD-istă, în principal.

Iată ce scria Dorina Lascăr, pe site-ul curentul.info (link-ul este ceva mai la vale), despre acest subiect.

„Iosif Boda, fostul consilier al lui Ion Iliescu are un băiat: Daniel Boda, medic dermatolog, care între 2009 și 2011 a ocupat funcția de președinte a Agenției Naționale a Medicamentului. În această calitate a avut două „realizări”: a luat șpagă 5000 de euro de la o firmă de distribuție de medicamente (faptă pentru care a fost condamnat definitiv la trei ani cu suspendare) și a retras Institutului Cantacuzino, unul dintre cei mai apreciaţi producători de imunologice din lume, în luna februarie 2010 autorizaţia de punere pe piaţă a produselor injectabile, inclusiv a vaccinurilor, întrucât îi expirase standardul de bune practici de fabricaţie.

Efectul a fost desigur că unele programe naţionale de imunizare au fost blocate timp de mai multe luni, iar autorităţile au fost obligate să importe vaccinuri.

Boda a fost schimbat în vara lui 2011 dar efectul deciziei lui s-a propagat și anul 2012 a fost primul în care în campania de imunizare gratuită împotriva gripei nu au mai fost folosite vaccinuri de la Institutul Cantacuzino.

În anul 2013, Ministerul Sănătăţii a achiziţionat 600.000 de doze de vaccin antigripal din import, pentru campania de vaccinare 2013-2014.”

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu