A şaptea dimensiune pe Facebook (CCXCIX)

luni, iulie 26, 2021 13:51
Posted in category Mass-media

Tigani22 iunie 2019

Nu sunt rasist, adică nu cred în superioritatea/inferioritatea unei rase. Pe țigani îi acuză faptele. Iată mai jos o știre din ultima perioadă.

Batran lovit in plina strada la Medias de cativa copii

Romania s-a transformat intr-o jungla, in care oamenii au uitat sensul cuvintelor „ajutor” sau „compasiune”. Altfel nu se explica de ce la Medias un batran sarman a luat bataie de la niste puradei agresivi, fara ca cineva sa-i ia apararea.

Gloata a tabarat pe bietul om chiar in fata unei bisierici. Minute in sir, derbedeii minori l-au lovit fara mila cu partea metalica a unor bate. Victima a avut nevoie urgenta de ingrijiri medicale.

Totul s-a petrecut in fata Catedralei Ortodoxe din Medias, in timp ce in lacas se oficia o casatorie.

Batranul este lovit pe la spate de unul dintre copii. Agresorul fuge si se alatura grupului aflat de cealalta parte a strazii. La scurt timp, porneste din nou la atac, insotit de un amic. Omul incearca in zadar sa se apere, cu plasa pe care o tinea in mana. Este ranit a doua oara.

Imaginile au fost surprinse de un tanar care voia de fapt sa filmeze alaiul de nunta la iesirea de la slujba.

In timp ce batranul era incoltit cu o cruzime rara de micii huligani, nici un sofer din cei care au trecut prin zona nu a catadicsit sa traga pe dreapta si sa ia atitudine.

Victima a ramas paralizata de frica si plina de rani deschise.

Locuitorii din Medias confirma ca a devenit o obisnuinta ca hoardele de tigani care stau pe strada sa atace pe cine apuca.

Cel mai probabil, atacatorii vor scapa basma curata, pentru ca sunt minori.

Iată și un comentariu la materialul de mai sus.

Singurii tigani care pot fi suportati de societatea romaneasca sint cei ce au trecut la religia protestanta. Acestia au invatat sa vorbeasca civilizat si sa munceasca pentru painea de zi cu zi.

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu