Radu Duda, ginerele regelui Mihai, ar mai vinde odată România ruşilor

duminică, ianuarie 25, 2015 13:45
Posted in category Istorie, Mass-media

De la stanga la dreapta: Radu Duda, Ion Iliescu, regele MihaiAvem și explicatia schimbarii atitudinii securiștilor și bolsevicilor din România fată de familia regală: gașca regelui Mihai, trădător de neam si tară, consideră Occidentul vinovat de situația actuală a României

Acest Mihai, un rege nevolnic ce nu a făcut nimic important și benefic pentru România, are un ginere. Radu Duda, pe numele său, un actoraș ratat ce s-a plictist să duca tava prin piesele de teatru puse în scenă la Iași. Prin căsătoria cu una din fiicele regelui Mihai, a devenit, cum s-ar spune, prinț, adica nu faci nimic toata ziua, ci tai frunză la câini. Atunci când se plictisesc de jucat șeptic, Duda și sotia mai ies în lume cu tot felul de evenimente. Cu aceasta ocazie îsi iau și creierul gol din dotare, doar nu va imaginați că Duda are ceva în cap. Dacă ar avea, nu ar ieși la brat cu securiștii criminali din România sau nu ar face declarații stupide și idioate. Precum socrul său, căruia rușii, după ce s-au folosit de el, l-au scos din istorie cu două șuturi în fund, acest Duda nu prea înțelege de ce România, guvernata de fosți KGB-iști, nu este măcar precum Polonia, chiar dacă are o Moldovă roșie și o Oltenie țiganizată. Cum tata-socru’, la 90 de ani, e mai greu abordabil, hai să-i amintim acestui Duda, o adevarată dudă intelectuală, cum de România este unde este. Totul a început la 23 august 1944, atunci când socrul său, ce l-a scutit de mersul la slujbă, a vândut România rușilor. Dar să dăm cuvântul istoricilor, cei care mai și citesc, în timp ce Duda o freacă pe la diverse recepții.

Documentele secrete ale tradarii Regelui Mihai. De la Visinski la Stalin, Molotov si Beria.

“În noaptea de 23 August, regele Mihai anunţa la Radio că fusese semnat un armistiţiu cu sovieticii (…) De fapt armistiţiul nu a fost semnat până pe 12 Septembrie, la Moscova. (…) Dat fiind că nu se semnase armistiţiul, toate trupele române, care se aflau pe frontul din Moldova şi Basarabia şi care încetaseră focul, după ordinul regelui Mihai, au fost făcute prizoniere de către ruşi; soldaţii şi ofiţerii au plecat captivi către Rusia. Aşa că a fost o capitulare şi nu un armistiţiu. Exista aici un rege care îşi preda armata duşmanului. În ce ţară din lume poate fi găsit un şef de stat asemănător? Pe 20 Iulie 1945, i s-a decernat prin mareşalul Tolbukhin din ordinul lui Stalin „Ordinul Victoriei Sovietice”. Tristă onoare de a fi decorat de către duşmanul de moarte al poporului său!” – General Platon Chirnoaga, șef-adjunct al Statului Major al Armatei a III-a pe Frontul de Est (Sursa (citeste mai mult))

Decoratia sovietica acordata regelui Mihai de catre Stalin

Radu Duda: Democrația Occidentală e cauza involuției societății românești. Rusia aplaudă.

Radu Duda spunea intr-un interviu din 2012 ca sursa a cam tuturor relelor si a inapoierii Romaniei post-comuniste este democratia occidentala.

Nu iliescu, nu PSD (continuatorii Partidului Comunist Roman), nici macar Kakarau, aliatul lor, nici securistul Voiculescu. Nici Pușcărilă. Nu lipsa lustratiei si faptul ca tortionarii comunisti isi mananca pensiile astronomice in liniste, adica aia care aruncau in inchisori si in fata plutonului de executie pe monarhisti.

Nu, de vina pentru inapoierea Romaniei este democratia occidentala.

Cum sa nu il iubeasca Putin, cum sa nu il iubeasca Antena 3, cum sa nu devina monarhisti toti aia care in urma cu 20 de ani il cautau pe Coposu de masini de scris si droguri si il aplaudau pe iliescu cand il fugarea pe Dl Mihai pe autostrazi?

Mai mult, acest Duda este și un mincinos ordinar. Cum să nu se înțeleagă cu Puie Monta și Antena 3

Jurnaliştii de la Hotnews au descoperit că prinţul Radu Duda nu e absolvent Harvard, aşa cum se lăudase

Cu ceva timp în urmă, prinţul Radu Duda, candidat la Preşedinţia României, a trecut pe pagina sa de internet, www.princeradu.ro, că e absolvent al John F. Kennedy School of Government, Universitatea Harvard SUA, şi al Colegiului George C. Marshall din Germania. Jurnaliştii de la Hotnews au dezvăluit, însă, că nu este chiar aşa. Prinţul candidat nu a absolvit prestigioasele universităţi, ci a urmat, în cadrul acestora, doar nişte cursuri de câteva săptămâni. (Sursa (citeste mai mult))

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Radu Duda, ginerele regelui Mihai, ar mai vinde odată România ruşilor”

 1. Romania nu mai importa deloc gaze de la rusi | A șaptea dimensiune says:

  martie 27th, 2015 at 18:40

  […] Radu Duda, ginerele regelui Mihai, ar mai vinde odata Romania rusilor […]

 2. Fostul rege Mihai s-a transformat in carpa PSD-ista pentru niste arginti | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 9th, 2015 at 21:04

  […] Radu Duda, ginerele regelui Mihai, ar mai vinde odata Romania rusilor […]

 3. Eu says:

  mai 7th, 2015 at 22:16

  Nu este Principe acest Duda pentru ca Mihai a abdicat,i sa oferit un nume dat de un Presedinte si asa ceva nu exista in constitutiile Monarhice si la noi nimic nu se transmite prin femei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! S-au gasit niste analfabeti din politica sa decida cine este Nobil si cine nu?????

 4. Monarhia decoreaza grupul infractional organizat si sta la masa cu Mafia | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2015 at 15:59

  […] Radu Duda, ginerele regelui Mihai, ar mai vinde odata Romania rusilor […]

 5. Regele Carol al II-lea, criminalul ce lipseste din asa-zisa lege „antilegionara” | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 9th, 2015 at 15:38

  […] Radu Duda, ginerele regelui Mihai, ar mai vinde odata Romania rusilor […]

 6. Unde erati, rege Mihai, cand rusii bolsevici instaurau dictatura comunista in Romania? | A șaptea dimensiune says:

  februarie 2nd, 2016 at 20:59

  […] Radu Duda, ginerele regelui Mihai, ar mai vinde odata Romania rusilor […]

 7. Comunistii, prietenii regelui Mihai | A șaptea dimensiune says:

  mai 25th, 2016 at 19:42

  […] Radu Duda, ginerele regelui Mihai, ar mai vinde odata Romania rusilor […]

 8. Regele Mihai recompensat de Stalin cu doua avioane, pentru c-a vandut tara rusilor | A șaptea dimensiune says:

  iunie 13th, 2016 at 20:28

  […] Radu Duda, ginerele regelui Mihai, ar mai vinde odata Romania rusilor […]

Adauga un comentariu