A şaptea dimensiune pe Facebook (CCXLI)

luni, mai 10, 2021 7:14

Codrin Stefanescu10 februarie 2019

Cum au scos pesediştii valize cu bani din România

Atunci când se plâng la tembelizor, cu lacrimi de crocodil, de nivelul scăzut de trai al pensionarilor din România, pesediştii uită un lucru esenţial: tocmai ei sunt cei care au distrus România, jefuind-o în ultimul hal.

Foştii comunişti, deghizaţi în social – democraţi, şi-au făcut averi imense din bani publici. De exemplu, pesedistul Miron Mitrea are o vilă în Austria estimată la 450.000 de euro. Banii provin din salariul de ministru, bugetar adică, sau din salariul de şofer?

Iar dacă Mitrea şi-a cumpărat vila în 2007, în 2009, ‘Academia Caţavencu’ scria despre alţi pesedişti ce au plecat cu mulţi bani din România. Bani de salarii şi pensii, se-nţelege.

Familia Cuciureanu, din dubla postură de reprezentanţi ai Guvernului şi investitori, a ţepuit statul cu câteva miliarde bune de lei, enunţate în multe procese. Toate acestea s-au produs la adăpostul lui Micky Şpagă, fiind acoperite de Antonie Iorgovan.

Dar să facem cunoştinţă cu cei care sunt bogaţi în Canada, în timp ce bugetarii sunt fără salarii în România. Cuciureanu Mihaela a fost consiliera lui Micky Şpagă în Guvernul Năstase. Claudiu Cuciureanu, în calitate de soţ al ei, a ajuns preşedintele Asociaţiei Investitorilor din Zonele Defavorizate. Familia Cuciureanu, din dubla postură de reprezentanţi ai Guvernului şi investitori, au ţepuit statul cu câteva miliarde bune de lei, enunţate în multe procese. Toate acestea s-au produs la adăpostul lui Micky Şpagă, fiind acoperite de Antonie Iorgovan. La un moment dat, pentru a scăpa de probleme, familia Cuciureanu a emigrat în Canada. Tot acolo au ajuns, după aceea, parinţii Mihaelei, să-şi vadă fetiţa bogată, nu ca studenţii români, care trăiesc de azi pe mâine. Parinţii Mihaelei, plimbându-se printr-un parc, au dat de nişte tineri români. Babacii Mihaelei s-au bucurat atât de tare că pot vorbi româneşte la Toronto, încât au început să se laude cu realizările fiicei lor.

Fata a venit în Canada cu câteva valize de bani, pe care le-a obţinut via SAPARD, în România

În primul rând, au povestit nonşalanţi că fata a venit în Canada cu câteva valize de bani, pe care le-a obţinut via SAPARD, în România. În primă fază şi-a cumpărat o casă cu piscină într-o mică localitate din apropierea Toronto-ului, de peste un milion de dolari. Apoi şi-a luat o alta, în inima marelui oraş, mai scumpă. Babacii au povestit fără jenă cum familia Cuciureanu face în stil mare afaceri imobiliare în Canada. Credeţi că pesediştii din România au fost deranjaţi de jaful familiei Cuciureanu? Evident că NU. Mihaela Cuciureanu era trecută ca membră PSD la secţia de vot din Toronto, în 2009.

Vedeti si aici.

12 februarie 2019

Pe vremea când, pentru “Fă Doina” – alias Puie Monta -, borfaşul Liviu Dragnea era “prietenul şi colaboratorul meu apropiat” (citat din Victor Ponta), nu un “infractor care numeşte numai proşti şi analfabeţi în Guvernul României” (citat din Puie Monta).

Mafiotii rosii Victor Viorel Ponta si Liviu Dragnea

13 februarie 2019

Un mare artist, un caracter de milioane, o voce unică în peisajul românesc al (ne)fiinţei: Tudor Chirilă. Larvele acumulează averi furate, Oamenii, precum Tudor Chirilă, vor să lase în urma lor o ţară suportabilă pentru urmaşii-urmaşilor noştri. Respectul, admiraţia şi mulţumirea noastră pentru Omul cetăţii, voce a conştiinţei românilor curaţi, Tudor Chirilă (fiul unuia mare gazetar sportiv, poate cel mai mare, Ioan Chirilă).

Ponta si Gusa, satelitii ciumei rosii

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu