A şaptea dimensiune pe Facebook (CDL)

joi, ianuarie 6, 2022 8:21

Pensii speciale30 martie 2020

PSD = ciuma roşie = mafia şi-a tras pensii speciale pentru târâtoarele proprii şi nu numai. PNL-ul a încercat eliminarea pensiilor speciale. Avocatul Poporului, de fapt al mafiei PSD-iste, a reclamat gestul la CCR – sluga PSD. CCR a dat câştig de cauză mafioţilor din politică, principalii beneficiari ai pensiilor speciale. Şi după toate astea, mai există unii care acuză PNL-ul că nu elimină pensiile speciale. Doar PNL-ul este vinovat, în mintea întunecată a acestor dezaxaţi, că-n aceste vremuri grele nu sunt eliminate pensiile speciale.

Şi aş mai spune ceva.

Românica (o parte importantă a populaţiei acestei ţări) a votat corupţi şi mafioţi vreme de 30 de ani, iar unii se plâng astăzi că e jale prin spitale, pe ici, pe colo, prin părţile esenţiale ale statului devenit mafiot pe vremea când era condus de ciuma roşie.

29 martie 2020

A executat 5 ani din pedeapsa de 11 ani și nu s-a recuperat nimic din prejudiciu.

Sorin Ovidiu Vantu

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu