A şaptea dimensiune pe Facebook (CDLI)

joi, ianuarie 6, 2022 18:54

Renate Weber, Avocatul Poporului31 martie 2020

„Nu ne facem nicio iluzie în privinţa intenţiilor lor şi cu toate că pomenesc la fiecare frază numele ţării şi a românilor, venind din gura lor, e mai mult o insultă pentru că PSD-ul a demonstrat cu vârf şi îndesat că n-a lucrat niciodată în interesul românilor, decât a acelora care reprezintă clientela lor de partid. PSD-ul este profund anti-romanesc prin însăşi preşedintele său de onoare, sluga sovieticilor, Iliescu. Cu „faţa lui umană” ne-a răpit ani din viaţă, speranţele la o evoluţie normală, pe lângă părinţi, fraţi şi copii morţi la revoluţie şi la mineriade.” (Angela Tocilă)

31 martie 2020

„Dacă distrugi o piaţă liberă, creezi o piaţă neagră.” (Winston Churchill)

În ţările libere, civilizate şi prospere, unde democraţia funcţionează spre bine oamenilor, preţul este rezultatul competiţiei dintre cerere şi ofertă. Orice altă abordare înseamnă genocid pentru viitorul ţării.

Plafonare preturi

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu