A şaptea dimensiune pe Facebook (CDLXV)

luni, ianuarie 17, 2022 18:56

Ionel Arsene28 aprilie 2020

Mircea Marian (postare pe Facebook): „Președintele CJ Neamț, Ionel Arsene ot PSD, pe Facebook: Am mai văzut și o curcă securistă și urâtă cu spume că scrie despre mine pe facebook! Acestei javre securiste pot doar să-i recomand cu drag o carte care o reprezintă! Cartea se numește: „Suge-o, Ramona!”

Sigur, nu e nimic șocant în limbajul acestui cetățean inculpat de DNA. Totuși, mă gândesc că atunci când spui despre cineva că este o “curcă securistă și urâtă cu spume“ ar trebui să te uiți nițel în oglindă.

Sau să revezi filmulețul ăla ridicol în care ești îmbrăcat în șosete gri-murdar și te tăvălești cu o amărâtă de elevă de liceu, pe care ai sedus-o cu banii tăi, nu cu altceva…”

Ianuarie 2018: Șeful CJ Neamț, Ionel Arsene, reținut de DNA

„În cursul anului 2013, inculpatul Arsene Ionel, în calitate de deputat în Parlamentul României și președinte al organizației județene Neamț a unui partid politic, a primit de la o persoană (martor în cauză), suma de 100.000 euro pentru a-și folosi influența pe care a lăsat să se creadă că o are asupra unor persoane din conducerea Agenției Naționale de Integritate, în scopul de a se constata nerespectarea dispozițiilor legale privind conflictul de interese și regimul incompatibilităților în cazul unei persoane care, la acea vreme, avea funcție de conducere în administrația locală”, arată DNA, printr-un comunicat de presă. (https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/seful-cj-neamt-ionel-arsene-retinut-de-dna-862681)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu