A şaptea dimensiune pe Facebook (CDLXVI)

marți, ianuarie 18, 2022 19:51

Emil Bobu30 aprilie 2020

Un cuplu nomenclaturist de legendă al comunismului ceaușist : familia Bobu Emil, 7 clase (un „telectual” pe lângă Ceașcă), și-a luat după 1948 diploma în drept și a ocupat mai multe funcții de top 5 în „aparatul” PCR și guvern. Maria, 4 clase, ajunge Ministrul Justiției ! Erau cunoscuți drept cuplul „sluga perfectă” al cizmarului. În timpul unei vizite a lui Ceașcă la Iași, prin 66, garda de corp l-a găsit dimineața pe Emil Bobu, dormind la propriu pe preşul din faţa uşii dictatorului comunist.

1 mai 2020

Stefan Vlaston: „Procurorul public european, Laura Codruţa Kovesi, a fost desemnată joi de publicaţia londoneză Emerging Europe drept personalitatea publică a anului.”

Laura Codruta Kovesi si Monica Macovei

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu