A şaptea dimensiune pe Facebook (CDV)

sâmbătă, decembrie 11, 2021 14:17
Posted in category Mass-media

PSD + BOR = MAFIA
6 februarie 2020

Legea Educației Naționale (art. 3): “Principiile care guvernează învățământul preuniversitar și superior, precum și învățarea pe tot parcursul vieții în România sunt (…) principiul libertății de gândire și al independenței față de ideologii, dogme religioase și doctrine politice”.

Da’ tâmpenia de oră de religie, la care oricum nu se învaţă nimic, nici măcar istoria religiilor, ce este? Oare nu este un atentat la „principiul libertății de gândire și al independenței față de ideologii, dogme religioase și doctrine politice”?

3 februarie 2020

Marian Godină, crescătorul de capre și tablagiul luptător antisistem care nu a criticat jandarmii și pe Carmen Dan pt 10 August, care nu a fost în stare sa ia un examen de admitere la o școala de politie din România, nu la alte scoli sau universități renumite din strainatate, începe sa judece jurnaliștii ca nu-s jurnalisti. Spune ca Mădălina Roșca nu e jurnalista, chiar dacă are studiile terminate la Londra, în timp ce el nu a fost în stare sa ia un examen de admitere în România. Ca Malin Bot nu e jurnalist deși are peste 20 de ani de experienta și doua cărți scrise. Asta e ca zicala „Râde ciob de oala spartă”. (Mircea Ioan Horvat)

Marian Godina

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu