A şaptea dimensiune pe Facebook (CDVII)

duminică, decembrie 12, 2021 11:25

Lenin si Stalin8 februarie 2020

‘Liberalizarea’ femeii în comunism

Creierele spălate de dictatura comunistă fac mare tam-tam azi de decadenţa societăţii libere, în care tot soiul de personaje îşi arată părţile intime. Ceea ce nu ştiu nostalgicii comunismului este faptul că, la începuturile bolşevismului, s-a practicat ‘liberalizarea’ sexului. Iată un fragment dintr-un material intitulat „Kama-sutra bolşevică”.

‘La scurt timp după Marea Revoluție din Octombrie, comuniștii ruși au încercat să impună, în toată lumea, liberalizarea absolută a erotismului. Cum era și normal, au făcut primii pași ai noii revoluții sexuale chiar acasă la ei, în nou inventata Republică a Sovietelor. Plasându-se în contradicție flagrantă cu linia politică din zilele noastre, Nicolai Ivanovici Buharin, teoretician de vază a primei generații de activiști bolșevici a afirmat, sus și tare, că familia este una dintre ultimele fortărețe ale conservatorismului burghez, o piedică ce trebuia desființată cât mai rapid cu putință. Iar în ceea ce privește sexul, atunci, pe la începutul anilor ’20, s-au lansat „pe piață” tot soiul de idei, care mai de care mai bizare. Una dintre ele, exprimată cu o rigoare aproape pedagogică, susținea că „dragostea este doar o simplă necesitate psihologică care trebuie satisfăcută pe loc, la fel de simplu și de natural precum foamea sau setea”. Iar pentru ca lucrurile să fie și mai clare, primii „baroni” bolșevici au promovat ideea că viața și valorile comunei primitive, când totul era la comun, erau mult superioare familiei monogame burgheze, bazată pe proprietate privată și căsătoria care aducea cu sine „aservirea femeii”.’

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu