A şaptea dimensiune pe Facebook (CDVIII)

luni, decembrie 13, 2021 18:26

PSD = ciuma rosie = mafia16 februarie 2020

Cristian Tudor Popescu: „PSD este un Cernobîl al politicii românești. În 1945 în politica românească s-a produs un accident nuclear, ca acela de la Cernobîl.”

„PSD este un loc. Un loc. Am văzut un serial foarte bun, acum, se numește Cernobîl. Remarcabil, ca acuratețe științifică, încercare de reconstituire cât mai exactă a ceea ce s-a întâmplat acolo, și din punct de vedere științific, politic, uman, ce a fost…

Prin urmare, vă spun că PSD este un Cernobîl al politicii românești. În 1945 în politica românească s-a produs un accident nuclear, ca acela de la Cernobîl.

Și, cum știți, urmările nu dispar ani și ani, mii de ani nu dispar urmările unui astfel de accident. Radiația persistă, remanentă, are niveluri foarte înalte în zona de excluziune, aproape de miez.

La Cernobîl, dacă intri în zona respectivă, ori mori, ori te transformi într-un mutant monstruos. Același lucru înseamnă PSD.

Când ajunge un om în zona de radiație a PSD, care poate să fie chiar și în afara PSD, în apropierea lui, chiar în partid – vezi aliații de decenii ai PSD, că a tot avut tovarăși de drum, cum are și azi -, când ajungi în zona de radiație a PSD vei fi cu siguranță transformat.

Acolo e un cofraj radioactiv, care te transformă într-un mutant.

Ce fel de partid este PSD

Toți pe cei pe care îi vedeți acolo fac parte din aceeași specie mutantă. Unii sunt mai cu pretenții, se dau mai rafinați, alții sunt mai din topor, unii joacă un rol, alții altul, în esență toți sunt din aceeași specie de mutanți și nu se schimbă sub nicio formă.

PSD e un partid care nu evoluează, la fel ca radiația de la Cernobîl. Ea e persistentă, peste ani și ani”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

9 februarie 2020

„În perioada 15 iunie 2012–13 martie 2014, Carmen Dan a fost subprefect al județului Teleorman, devenind ulterior prefect.” (https://ro.wikipedia.org/wiki/Carmen_Daniela_Dan)

Doar nu credeaţi că-n România furată, pardon, guvernată de PSD = ciuma roşie = mafia ajunge subprefect şi apoi prefect cineva care a învăţat bine la şcoală pentru a ajunge cineva în viaţă.

Carmen Dan

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu