A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCIII)

joi, noiembrie 24, 2022 18:40
Posted in category Mass-media

Romania, Ucraina23 aprilie 2022

În Ucraina, nu este un război, ci un genocid ordonat de cel mai mare criminal din ultima jumătate de secol, Vladimir Putin.

În Ucraina, nu este un meci de fotbal, în care câştigă sau pierd ai noştri, ci un coşmar continuu pentru oameni ca mine şi ca tine.

În Ucraina, nu este vorba despre marea literatură rusă, ci de un grup de criminali, grupaţi în jurul psihopatului Putin, care ucid orice speranţă într-o lume normală.

În Ucraina, nu este vorba despre trecutul cu teritorii care, vremelnic, ne-au aparţinut, ci despre viitorul nostru ca oameni liberi şi nu sclavii unui dictator dement.

În Ucraina, nu este un duel al galeriilor, în care are dreptate cine urlă mai tare, ci este despre coşmarul copiilor ucişi, al fetiţelor violate, despre drama celor rămaşi fără locuinţe şi aruncaţi în hăul deznădejdii.

În Ucraina, nu este despre comparaţii, amintiri, justificări politice, strategii militare, ci este despre oameni mutilaţi pe viaţă, despre destine frânte, despre tineri care mor într-un măcel inutil, despre ură şi tot ce aduce războiul.

În Ucraina, ar merita trimişi toţi ticăloşii din România, care nu văd sau se prefac a nu vedea toate cele de mai sus. Poate în faţă realităţii crude vor înţelege.

Din confortul casei şi din lumea liberă, e uşor să-i ataci pe cei căzuţi, pe cei care n-au şcoli, n-au spitale, n-au locuinţe, nu prea mai au nimic. Nici măcar viaţă, unii dintre cei ucişi şi aruncaţi într-o groapă comună de către criminalii lui Putin.

Să fii alături de cei în suferinţă este prima condiţie a faptului că nu ţi-ai pierdut umanitatea. Păcat că unii cre(ş)tin-ortodocşi, din tribul ortodocşilor ruşi, dar nu numai, nu posedă nici măcar o fărâmă de umanitate.

29 aprilie 2022

Milioane de români – conştient sau inconştient – sunt siliţi să contribuie cu o parte din salariile şi veniturile lor câştigate din greu la bunăstarea baronilor PSD, la marea afacere a mafiei PSD-iste, cea care din 1990 încoace a căpuşat România, golind această ţară de bogăţiile ei, care au trecut în averile mafioţilor din PSD şi ai protejaţilor lor, şi obligând peste 6 (şase) milioane de români să emigreze, acest fenomen fiind considerat cea mai mare migraţie de populaţie pe timp de pace din Europa.

PSD = ciuma rosie

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu