A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCI)

marți, noiembrie 22, 2022 19:57
Posted in category Justitie

Klaus Iohannis, mafia USL21 aprilie 2022

Iohannis a semnat astăzi decretul de eliberare din funcţia de judecător a Cameliei Bogdan, cea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu.

Tudorel Urian: “Ce om de nimic mi se pare domnul președinte Iohannis. Azi ma gândesc la cazul Camelia Bogdan. Nu am mai văzut om politic cu asemenea handicap moral. Toți ceilalți presedinti, buni sau rai, slabi sau puternici, au fost fideli unei linii politice, știai mereu unde ii găsești. Asta a trădat tot: electorat, principii, valori, idei, oameni din anturajul său. Toleranta 0 la corupție. Mi se face rău la gândul ca ar putea promova la scara europeana.”

Aneta Bors: „Astăzi Iohannis a semnat decretul de eliberare din funcția de judecător a Cameliei Bogdan, judecatoarea care prin deciziile ei a trimis după gratii mari hoți ai neamului și a readus la bugetul de stat 340 milioane de euro furate de aceștia!

Bine, i-a adus prin decizie judecatorească, dar instituțiiĺe statului nu s-au ostenit să aplice decizia și să-i confiște de la hoți, i-au menajat, așa e in statul de drept al lui Iohannis.

Camelia Bogdan a fost judecătoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani de pușcărie și confiscarea a 60 de milioane de euro.

ANAF a recuperat doar 8.4 milioane din ei.

Camelia Bogdan a judecat și dosarul devalizării RAFO Onești și l-a condamnat pe afaceristul Marian Iancu la 14 ani închisoare.

Prejudiciul şi produsul infracţional stabilit de instanță a fost de 215 milioane de dolari. Statul român a recuperat 6,4 milioane dolari.

În cazul Carom, milionarul Ovidiu Tender a fost condamnat la 12 ani și 7 luni închisoare, plus confiscarea a 65 milioane de euro.

Statul a recuperat doar 740.000 de euro de la acesta.

Pur și simplu Camelia Bogdan a speriat hoții și învârtiții din politică și justiție. Așa că, gata, au scăpat de ea. Hoția să trăiască!

Tot mâna lui Iohannis a semnat și demiterea Laurei Codruța Kovesi și a lui Augustin Lazăr.”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu