A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXCIX)

duminică, noiembrie 20, 2022 19:45
Posted in category Mass-media

Cadavre de copii, mutilati de rusi, in Ucraina18 aprilie 2022

Cei care-l scuză, apreciază sau laudă pe KGB-istul criminal Putin nu se pot numi oameni. Nu în accepţiunea comună a termenului. Ei sunt neoameni! Ei sunt bolnavi de ură, sunt criminali potenţiali, care ar ucide fără remuşcări oriunde, dar li s-ar ivi ocazia.

În Ucraina nu este un război, ci un genocid al forţelor răului împotriva unor inocenţi – femei, copii, bătrâni.

„Adevărata denazificare în Europa va fi distrugerea regimului Putin. Urmată de un proces de tip Nürnberg, ea ar putea corespunde cu decomunizarea și desovietizarea. (De fapt, comunismul și nazismul sunt frați siamezi, după cum o demonstrează Putin, combinând metodele lui Hitler cu cele ale lui Stalin.)

Ca să fie reprimită în civilizație, Rusia trebuie să se lepede de sovietism, panslavism și imperialism, să facă penitență pentru crimele URSS împotriva popoarelor Europei de Est și să adopte față de memoria infectă a URSS atitudinea Germaniei față de al treilea Reich.” – Adrian Papahagi

16 aprilie 2022

Păi, cum să depăşeşti 134 de miliarde de euro datorie externă? Uite-aşa: pensii speciale, număr imens de bugetari, plus pensii, alocaţii, salarii plătite din împrumuturi externe etc.

Mandri ca suntem romani si traim din imprumuturi externe

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu