A şaptea dimensiune pe Facebook (DCLIII)

duminică, octombrie 2, 2022 16:55
Posted in category Mass-media

UDMR, penisul PSD21 iulie 2021

Penisul este organul folosit la regulat sau la supt. UDMR vrea să reguleze România şi să sugă bani publici (bani munciţi de “fraierii” de români).

E adevărat, cei care n-au ieşit la vot, lăsând coaliţia (PNL, USR) la cheremul penisului PSD, adică la cheremul UDMR-ului, merită regulaţi de UDMR şi merită furaţi de mafioţii din PSD şi UDMR.

Mircea Marian: „De la bun început bănuiam că a da UDMR-ului mediul și pădurile e ca și cum i-ai da lui Al Capone gestiunea depozitului de băuturi spirtoase.

Dar tipul ăsta, Tanczos Barna, depășește limita obrăzniciei: trebuie să aflăm din presa de la Budapesta că omul e solidar cu guvernul Viktor Orban și nu e de acord cu planurile UE referitoare la păduri. Corect și transparent era ca ministerul Mediului să emită un comunicat, care putea fi apoi preluat de domnul ministru pe pagina sa de FB, nu să ofere această exclusivitate către un ziar de la Budapesta.

Aici nu-i vorba doar de păduri, ci de faptul că un ministru al guvernului României ne târâie în războiul pe care Viktor Orban, amicul lui Putin și al Chinei comuniste, îl duce cu Bruxelles-ul. Avea mandat de la guvernul României să semneze o scrisoare comună cu alți miniștri din 11 state membre UE, printre care și Ungaria?

Și, da, îmi pasă și de păduri, ca să fie clar. Bat în 54 de ani, dar mă gândesc mereu ce planetă vom lăsa în urmă nepoților noștri. Sunt un tip de dreapta, nu cred că statul va salva planeta/ pădurile, ci inițiative private, bine gestionate, astfel încât să armonizeze interese divergente.”

22 iulie 2021

Dacii liberi continuă să fure

Cetati dacice

23 iulie 2021

O analiză la rece a dictaturii comuniste a lui Nicolae Ceausescu (de fapt, a clanului Ceauşescu)

PIB 1970-2019

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu