A şaptea dimensiune pe Facebook (DCLII)

sâmbătă, octombrie 1, 2022 19:49
Posted in category Mass-media

Adepta Dragnea17 iulie 2021

Cu siguranţă făptura din imagine (bărbat sau femeie???) are câteva clase, nu mai mult de 8.

A făcut umbră pământului degeaba nişte ani.

A îmbătrânit urât, iar în toată viaţa ei de căcat nu a învăţat nimic. Nici măcar un adevăr elementar: să laşi urmaşilor o ţără liberă şi prosperă, nu o ţară la cheremul hoţilor.

Nu a citit nimic (poate este complet analfabetă).

Provine, ca şi ţiganii, din triburile de şobolani care trăiesc în întuneric şi promiscuitate.

Nu are nimic feminin, ci doar emană o repulsie constantă.

Acestor zombificaţi le datorăm 31 de ani în care România nu a construit nimic, în care s-a furat totul, în care datoria externă a depăsit 100 de miliarde de euro.

Dacă era Partidul Comunist Român la putere, cu siguranţă această jigodie ajungea şefă şi ţi-ar fi pus pumnul în gură, şi te-ar fi expediat la canal sau în puşcărie, dacă spuneai că tovarăşul Liviu Dragnea nu este ceea ce pare pentru imbecili ca ea.

Aşa însă, cu România în UE şi NATO, cu libertatea de opinie asigurată, chiar şi pentru mafioţi ca Liviu Dragnea, îşi poate etala rahatul din creier folosind tehnologia occidentală.

Cum se elimină aceste gunoaie? Venind la vot masiv şi votând forţele politice care vor altceva decât PSD = ciuma roşie.

Ce-ţi doresc eu ţie, rebut de Românie? Cum nu cred în aberaţiile cu Rai şi Iad, îţi doresc, scursură umană, să ai coşmaruri cu mafioţii din PSD, care pot fura liniştiţi, la umbra prostiei tale, a lipsei tale de educaţie, de omenie, de moralitate şi de cultură.

Citând un text găsit pe Facebook, pe o imagine, aş putea spune că:

Există un vaccin pentru prostie, se numeşte (cel puţin) 12 ani de şcoală (cu bacalaureatul luat) şi cei 7 ani de acasă, în care părinţii te-au învăţat să nu te înhăitezi cu hoţii şi puşcăriaşii.

Se pare că aşa arată o ratată, o neterminată, o pleavă, un gunoi, un scuipat pe obrazul României (care are şi porţiuni curate).

Mai bine golan decât comunist,
Mai bine mort decât cu gura la şliţul borfaşului Liviu Dragnea!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu