A şaptea dimensiune pe Facebook (DCLI)

vineri, septembrie 30, 2022 20:12
Posted in category Justitie

Adriana Pencea
16 iulie 2021

Se spune că într-o democraţie autentică, hotărârile judecătoreşti nu se comentează. Doar că în România nu este o democraţie autentică. Într-o democraţie autentică, dacă poporul a votat maxim 300 de parlamentari la Referendum, se aplica aşa ceva.

Aşadar, în democraţia originală introdusă în Românica de criminalul KGB-ist Ion Iliescu, orice cocalară absolventă a Universităţii de căcat “Spiru Haret”, acolo unde nu se învaţă nimic, ci doar se vând diplome contra-cost, ajunsă, ca şi proasta României, Viorica Dăncilă, într-o funcţie importantă, eventual şefă la Tribunalul Giurgiu, moşia baronului PSD-ist Bădălău, ei bine, orice nulitate intelectuală şi morală ajunsă ştab în România guvernată de ciuma roşie, se poate pişa pe lege, doar legea este o barieră la care se opresc boii, şobolanii trec pe dedesubt, iar baronii PSD sar pe deasupra.

Iar această cocalară, ce s-a pişat pe ea de lege, va avea pensie specială din munca celor pe care banditul Liviu Dragnea i-a ţinut în stradă la protestul #REZIST, le-a trimis pe cap criminali, violatori, corupţi etc., eliberaţi din puşcării pe baza modificările propuse în Justiţie de acest criminal, mafiot, bandit, nenorocit etc. numit Liviu Dragnea.

Dacă ăsta făcea în Ucraina sau în altă ţară mai cu testicule ce a făcut în România, nu mai ajungea cocalara din imagine să se pişe pe ea de lege. Mafiotul Liviu Dragnea afla ce înseamnă “lege” direct de la (partea din) poporul căruia i-a mai dat o dată muie cu prilejul acestei eliberări condiţionate.

Mă întreb ce este în sufletul celor gazaţi, bătuţi etc. în 10 August, văzându-l pe acest gunoi uman nereciclabil, la braţ cu criminala Carmen Dan, bucurându-se că i-a mai făcut odată pe “fraierii” de români, cu Mafia TV (Antena 3 şi RTV) şi cu aceste piţipoance din (in)justiţie.

Şi un comentariu postat de acelaşi Dumitru Căruntu, administratorul site-ului şi al paginii de Facebook „A şaptea dimensiune”.

Jurnalistul Virgil Burlă, de la Europa liberă, a scris ceva foarte interesant pe Facebook, astăzi: „Adriana Pencea, fosta Filip, a fost în centrul unui scandal, în 2013, fiind acuzată că ar fi primit mită de la interlopul Sile Cămătaru (Vasile Balint) pentru a-l elibera condiționat. Interlopul Sile Camataru, arestat, în 2013, într-un dosar instrumentat de DIICOT, a fost audiat, la acea vreme, la DNA, în dosarul în care procurorii verificau informaţiile potrivit cărora judecătoarea Adriana Filip ar fi dispus, în noiembrie 2012, eliberarea condiţionată a lui Sile Camataru, care nu a fost atacată cu recurs de procurori, în schimbul a 100.000 de euro. Ancheta a fost declanşată în urma unui denunţ formulat la DNA. Judecătoarea a negat acuzațiile, dar despre dosar nu se mai știe nimic”. De asta trebuia stramutat dosarul lui Dragnea la Giurgiu? (Malin Bot)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu