A şaptea dimensiune pe Facebook (DCLXIII)

marți, octombrie 11, 2022 6:41
Posted in category Mass-media

Cenzura pe Facebook
13 octombrie 2021

Am hotărât să iau o pauză de la accesatul Facebook-ului deoarece am constat că unii angajaţi (români?) ai Facebook-ului cedează la tot soiul de aberaţii, adică de raportări care mai de care mai ciudate.

De exemplu, la începutul lunii septembrie sunt blocat fără să mi se spună din ce motiv, iar la începutul lunii octombrie sunt iarăşi blocat pentru o postare din urmă cu vreo jumătate de an, distribuită într-un grup.

Cu alte cuvinte, după ce că fac trafic unei reţele de socializare tot mai rusificată şi tot mai departe de valorile lumii libere, mai sunt şi pus la zid din motive de tot râsul.

Să te cheme Facebook şi să-ţi vinzi principiile democratice pentru bani (aşa face Facebook în dictatura din Rusia, în Vietnam şi alte locuri de unde mai pică nişte caşcaval), asta înseamnă să ai o politică de rahat, în care poţi lăuda sistemul criminal comunist, dar cum aminteşti de alte moaşte sfinte pentru poporul ales (ales să facă bani), cum ai dat de naiba.

Se poate trăi şi fără Facebook! După cum se poate trăi şi fără să pupi cadavre (moaşte) sau să te târăşti în faţa un popă lacom, homosexual şi/sau aducător de Covid 19, adică de moarte.

Am decis să las Facebook-ul pe mâna turmele de ortodocşi cu icoane la profil, pe mâna regimentelor de pupincurişti ai dictatorului criminal comunist Nicolae Ceauşescu, pe mâna analfabeţilor care nu au minime noţiune de scriere corectă în limba română, dar au tupeul să comenteze din grotele întunecatei lor minţi.

S-ar putea să revin, s-ar putea să nu. După vreo 10 ani de prezenţă constantă pe Facebook, a venit momentul să nu mai permit unor ticăloşi, care-şi doresc revenirea cenzurii comuniste, să-mi raporteze postările unor angajaţi ai Facebook la fel de ticăloşi.

Oricum, românii nu merită Facebook, după cum nu meritau să fie liberi. Mediul lor natural este în gulag, pentru rahaţi şi flegme. Păcat de UE. Este un grup prea select pentru a cuprinde un ghetou comunist cu numele de România. Acest teritoriu ar merita paraşutat în Evul Mediu întunecat, acolo unde un Dragnea sau un Iliescu ar fi fost în apele lor, adulaţi de o turmă imbecilă, care nu se ridică deasupra rahatului cotidian.

În timp ce vesticii vor să ajungă pe Marte, Românica tânjeşte să se reîntoarcă în Evul Mediu, cu popi, biserici, ticăloşie, minciună, moarte, suferinţă şi Facebook.

Din 10 milioane de conturi ale românilor pe Facebook, vreo 7 milioane sunt al celor cu limba în fundul dictatorului comunist care a înfometat şi izolat România. Le doresc acestora să rămână cu limba acolo, dar să spere că un fund de dictator ateu, bine lins, le va netezi drumul spre Rai.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu