A şaptea dimensiune pe Facebook (DCLX)

duminică, octombrie 9, 2022 8:24
Posted in category Justitie

Desfiintarea Sectiei Speciale5 septembrie 2021

“Realizărili” trio-ului Iohannis, Orban, Cîţu din ultimii 2 ani (2019 – 2021):

Dosarul 10 August închis.

Legile puşcăriaşului Liviu Dragnea în vigoare.

Secţia Specială vânează în continuare procurori incomozi (pentru mafioţi).

Votul în două tururi la alegerile locale neadoptat.

Votul electronic pentru românii din Diaspora şi nu numai neadoptat.

DNA-ul blocat.

Colaborarea SRI – DNA pentru aducerea mafioţilor din politică şi nu numai în faţa legii nu există (a rămas aşa cum a hotărât gaşca criminală a borfaşului Liviu Dragnea)

Etc., etc., etc.

Ruşine, Iohannis! Ruşine, PNL!

Da, am stat la coadă să-l votez pe acest USLamist de nimic, pe acest mutulică, prieten al mafioţilor, Klaus Iohannis. E adevărat, doar în turul al II-lea, din lipsă de alternative.

PNL-ul este un PSD ceva mai curăţel, dar tot un PSD rămâne, în cuget, muget şi simţiri.

Dacă majoritatea dintre români n-ar forma o turmă uşor de minţit şi manipulat, USR a fi trebuit să aibă la ultimele alegeri minim 70% dintre voturi.

Nu USR a condus România în ultimii 30 de ani, perioadă în care s-a furat tot în aceasta ţară. Evident, “boborul” român, care-şi merită soarta, votează PSD şi PNL, apoi se plânge ca proasta-n târg de nivelul de trai, de creşterea preţurilor, de emigrare masivă etc.

Băi populime, când dai mereu cu capul în acelaşi loc şi vezi că nu se face gaură în perete, schimbi locul sau schimbi metoda. Iar USR reprezintă alternativa la PSD + PNL = MAFIA.

Coaliţia de guvernare continuă să fie marcată de tensiuni privind desfiinţarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ). Un episod care descrie situaţia absurdă din coaliţie pe această temă a fost dezvăluit chiar de ministrul Justiţiei, Stelian Ion, relatează Europa Liberă.

Mai exact, Stelian Ion a povestit cum a trimis reprezentanţilor UDMR şi PNL amendamentul privind desfiinţarea Secţiei Speciale. Amendamentul urma să fie discutat într-o şedinţă pregătitoare, pe aplicaţia Zoom, de către deputaţii şi senatorii jurişti din cele trei partide împreună cu ministrul.

“M-am trezit singur la acea şedinţă online, doar cu colegii din USR-PLUS. Invitaţi erau membrii grupului de lucru din PNL, UDMR şi USR-PLUS. E adevărat, unii colegi sunt în vacanţă, dar măcar unul putea să intre”, a precizat ministrul.

Reamintim că UDMR a respins, marţi, în şedinţa coaliţiei, o nouă propunere prezentată de ministrul Justiţiei cu privire la desfiinţarea SIIJ.

La sfârşitul şedinţei respective, Stelian Ion a acuzat UDMR că nu a renunţat la „politica pe care au dus-o în anii trecuţi împreună cu PSD”. În plus, ministrul a afirmat că, în opinia sa, în ansamblu, coaliţia nu pare să îşi dorească această măsură. (epochtimes-romania.com)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu