A şaptea dimensiune pe Facebook (DCLXIV)

miercuri, octombrie 12, 2022 6:33
Posted in category Mass-media

Certificatul verde, Italia
18 octombrie 2021

Românica, o turmă ortodoxă păstorită de Şpagoveanu (Teodosie Snagoveanu), este la nivelul de trib barbar: pupă moaşte (cadavre) şi refuză vaccinarea.

Românica, o turmă păstorită de preacocalarul Daniel Ciobotea, are idoli unul şi unul: George Becali, fost bişniţar înainte de 1989, fost puşcăriaş, cu o avere imensă obţinută prin corupţie (şpăgi şi trafic de influenţă). Doar n-o să creadă turma ortodoxă un medic, adică un om cu şcoală; o să-l creadă pe Becali.

Mergeţi prin satele Moldovei şi vedeţi prostia în stare naturală: 90% nu cred în virus, nu vor să-şi vaccineze copii, da’ pupă icoane şi moaşte, adică trăiesc în plin Ev Mediu.

Ţara asta, un accident nefericit al istoriei, nu merita nimic din ce au creat minţile luminate ale Terrei: maşini, Internet, smartphone-uri etc. Ăştia meritau ghetoul comunist.

Dar la ce să te aştepţi de la o turmă ce are, pe de o parte, limba în fundul dictatorului ateu Nicolae Ceauşesci, iar pe de altă parte face mare tam-tam pe tema creştinismului ancestral al “boborului” român (hăăă, hăăăă, hăăă). Ar merita să ne tăvălim pe jos de râs de prostia “dacilor liberi”, dar e de plâns; chiar dacă nu ne place, suntem cu aceşti imbecili pe aceeaşi corabie şi ce să vezi: cretinii s-au apucat să facă găuri în corabie, prin care intră apa şi corabia se scufundă, doar pentru a arăta că ei nu ţin cont de legile fizicii (legile medicinei).

Din cauza acestor specimene au emigrat 5 milioane de români. Din cauza acestor nenorociţi mafioţii din politică fac ce vor, îşi dau pensii speciale şi fură tot.

Popime criminală, pentru voi ar fi bună o Revoluţie Franceză (începută în 1789), în care au fost ghilotinaţi (decapitaţi) nişte sute de popi îmbuibaţi şi lacomi, precum Şpagoveanu, milionar în euro, fost turnător la Securitate, puşcăriaş (condamnat cu suspendare), la care traficul de influenţă şi şpagă reprezintă normalitatea.

Popime criminală, cum nu există Raiul şi Iadul (invenţiile voastre criminale pentru a le suci minţile sărmanilor pe care-i jupuiţi de bani), aţi merita plimbaţi pe uliţe şi scuipaţi, cum făcea marele Alexandru Ioan Cuza (cel care v-a luat moşiile şi le-a dat ţăranilor, de aceeea nu-l pomeniţi niciodată în biserici) cu infractorii.

Popime criminală, care în pandemie urmăreşti doar caşcavalul, eşti cancerul României!

17 octombrie 2021

Aproximativ 216.000 de copii au fost abuzați sexual de membrii clerului catolic francez din 1950 până în prezent, a constatat o anchetă independentă, citată de BBC, The Guardian, Euronews și Reuters.

Raportul a avertizat că numărul ar putea crește la 330.000 dacă s-ar include și abuzurile din partea membrilor laici ai Bisericii. Șeful anchetei, Jean-Marc Sauvé, a declarat că cifrele sunt „copleșitoare”. (g4media.ro)

Copii abuzati sexual de clericii catolici

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu