A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXCIII)

marți, noiembrie 15, 2022 7:14
Posted in category Mass-media

Criminalul Putin si Angela Merkel
7 martie 2022

Andrei Caramitru: “Vinovatii principali din vest pentru situația de acum sunt 3: Schroeder, Merkel si Obama. Principalii vinovați.

Rusia, Putin, in ultimii ani, a făcut fix ce face acum in Ucraina in Cecenia si in Siria. Dar fix. In plus – a atacat Georgia si a atacat brutal Donbas, Mariopol si a preluat Crimea.

Schroeder e agent plătit rus, pe față, un trădător de ultima speța. Știți cu toții ca lucrează pe bani mulți direct pentru Putin. Fost cancelar german. Nemților ar trebui sa le fie rușine de așa ceva. e definiția trădătorului, caz penal oriunde in lume.

Obama nu a făcut ABSOLUT nimic. Zero. In Siria – a zis la un moment dat ca linia roșie pentru el e dacă forțele Asad/Rusia dau cu arme chimice in populație. Imediat după au dat cu gaze si Obama tot nu a făcut nimic. Nimic. A acceptat, a vorbit frumos, elegant, inspirațional. S-a uitat la Euromaidan, a aplaudat dar după a acceptat ca Rusia sa intre in Donbas si Crimeea. Un bou.

Merkel – la nici un an de primul război in Ucraina, a semnat pentru North Stream 2. A făcut ORICE ca nu cumva sa se facă ceva pentru Ucraina sau Europa de Est. Ea a forțat acordul de la Minsk, o capitulare pentru Ucraina. Ea a blocat intrarea Ucrainei si Georgiei in NATO (fix înainte de primul atac al lui Putin). Ea a făcut orice ca sa crească importurile de gaze dinspre Rusia. Alta mare ticăloasă, o sa rămână in istorie ca o imensa mizerie, o Rușine pentru Europa si pentru Germania, o agentă stasi provinciala de 2 bani.

Si voi – da voi – toti ziceați Obama ce minunat e, inspirațional, extraordinar. Si Merkel – decenta domne, echilibrata, ce mare pierdere ca se retrage. Bravo si vouă.

Asta așa ca sa știm de ce si cum a ajuns Putin sa creadă ca poate sa se p.. cu boltă pe tot vestul și sa omoare câți ucraineni are el chef. Ca sa știm. Si sa nu uitam.”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu