A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXXVIII)

luni, august 29, 2022 13:32
Posted in category Mass-media

Teodosie Snagoveanu, Spagoveanu, Mache21 aprilie 2021

Cică “boborul” român sau, dacă vreţi, populimea română are cea mai mare încredere în Biserică şi Armată.

Ca să fie clar: Biserica este acea cloacă plină de corupţi, hoţi, îmbuibaţi, lacomi etc., care nu plăteşte impozit şi care nu produce nimic.

Ba mai mult, din cauza sutaniştilor au murit oameni nevinovaţi în spitale cu viermi şi pe drumuri de rahat, deoarece sutaniştii au cerut întruna bani pentru construcţia de biserici şi catedrale faraonice, în timp ce nu s-a construit niciun spital şi nicio autostradă completă în ultimii 30 de ani.

Iar Armata, ah Armata, este o altă cloacă plină de generali de carton, de ofiţeri cu doctorate plagiate, ca să nu mai spun că Armata română a tras în propriul popor în decembrie 1989.

În aceste condiţii, rămâne valabil textul de mai jos, scris prin 2017.

Există poporul român? Evident că nu. O turmă de mămăligari, ce se lasă jefuită în schimbul unor cadouri nesemnificative, nu se poate numi popor. Nici măcar trib. Triburile aveau nişte valori morale, între două expediţii de jaf si pârjol.

Pentru mine, România ca ţară nu mai există. Există doar un loc ce poartă acest nume si din care trebuie să pleci, daca ai avut ghinionul sa te naşti acolo, sau să-l ocoleşti daca ai avut norocul să te naşti în altă parte.

Aş vota oricând alipirea acestui teritoriu la o ţară civilizată (nu la Rusia barbară si dictatorială), poate doar aşa aş avea drumuri bune, condiţii decente în spitale, o educaţie de calitate, facuta de profesionişti, nu de rahaţi absolvenţi de Spiru Haret sau de pupincurişti ai comuniştilor criminali.

Acest teritoriu cu numele Romania, un stat eşuat în propriul rahat, va muri în derizoriu şi ridicol. Va muri pe mâna proştilor şi analfabeţilor, a cocalarilor si piţipoancelor majoritari în aceasta ţară.

Era normal sa fie aşa. În acest teritoriu, geniul Eminescu a murit de foame, iar geniul Caragiale a fost alungat din ţară de politicienii mafioţi de pe vremea sa, comparabili cu cei de astazi.

Romanul e cel mai spurcat specimen uman, incapabil sa se ridice din mocirla intestinului gros si să privească la stele. Religia ortodoxă nu are nicio legatura cu învaţăturile lui Hristos, fiind doar un ritual golit de conţinut, care nu zideşte niciun micrometru de credinţă autentică în sufletul ortodocşilor de rând.

Mi-aş dori să mă înşel, dar tare mi-e teamă că am dreptate.

Cateodată mă gândesc să închid şi această pagină, copleşit de sentimentul inutilităţii. O turmă de imbecili merită tot ce i se întamplă şi nimeni, şi nimic, nu va schimba soarta de căcat a romanului.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu