A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXXVII)

duminică, august 28, 2022 13:21
Posted in category Justitie

PSD, grup infractional organizat20 aprilie 2021

“Cinci spanioli violează la Pamplona o tînără de 18 ani, filmîndu-se și lăudîndu-se cu isprava lor. Sînt condamnați la ‘doar’ 9 ani de închisoare. Zeci de mii de oameni ies în stradă în Spania. Procesul este rejudecat, iar cei cinci agresori sînt condamnați definitiv la cîte 15 ani de închisoare.

Tot Spania: Doi copii sînt uciși de un bărbat. Făptașul este condamnat la 25 de ani de închisoare, iar pedeapsa, considerată prea blîndă, revoltă opinia publică. Sute de mii de oameni ies în stradă. Legea este schimbată și se reintroduce pedeapsa cu închisoarea pe viață pentru astfel de fapte. Fără posibilitatea grațierii sau reducerii pedepsei!

Mai multe tinere din România sînt răpite, torturate, violate, ucise și arse de un criminal cu legături în poliție.

Cîteva zeci sau sute de oameni protestează în cîteva orașe din țară. În capitală protestează 3000 de oameni.

Restul comentează pe facebook și sînt ‘alături sufletește’ de nu știu cine.

(În urmă cu cîțiva ani, o fetiță de 8 ani a fost violată și ucisă la Iași, aruncată apoi într-un tomberon de gunoi. Tatăl fetiței s-a sinucis, un bărbat suspectat pe nedrept s-a sinucis și el. Vinovatul a fost în cele din urmă prins și a făcut 8 ani de închisoare, pentru toate viețile distruse. În România violatorii și ucigașii primesc 1100 de lei compensație pentru fiecare lună petrecută în închisoare, pentru condițiile de detenție care nu ar fi fost corespunzătoare. Victimele și familiile victimelor nu primesc decît emoticoane pe facebook.)

Asta am vrut să spun. I rest my case.” – Orlando Balaș

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu