A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXXXI)

joi, septembrie 1, 2022 15:52
Posted in category Mass-media

Lege tigani2 mai 2021

În loc să repare legile Justiţiei măcelărite de PSD = ciuma roşie, Parlamentul României de astăzi, cu majoritate ne-PSD, are grijă să-i bage la puşcărie pe cei care folosesc denumirea (firească, folosită timp de secole) de “ţigan, ţigani”.

În timp ce românii sunt etichetaţi în afară, mai ales la întrecerile sportive, cu duiosul apelativ “Ţiganii! Ţiganii!”, în ţara lor sunt umiliţi de o gaşcă de politruci corupţi şi mafioţi, care au schimbat arbitrar denumirea ţiganilor, făcându-i “romi”, adică aproape români, în ochii străinilor “romi” sau “români” e cam acelaşi lucru. Mai au şi limba, cică “romanes”, denumire apropiată de limba română.

Aşadar, românii în afară sunt “ţigani”, iar ţiganii în România sunt “romi”(âni).

Explicaţia evreului Petre Roman şi a (semi)ţiganului Ion Iliescu potrivit căreia, după decembrie 1989, ne-a obligat Consiliul Europei să schimbăm denumirea ţiganilor în “romi” este o mare, mare, foarte mare minciună. Nu ne-a obligat nimeni! Ion Iliescu şi gaşca sa au făcut-o deoarece Iliescu are origini ţigăneşti. La fel Adrian Năstase.

Şi acest Iohannis care se grăbeşte să promulge toate tâmpeniile. Acelaşi Iohannis care l-a ţinut în braţe pe Cătălin Predoiu, omul mafiei, care n-a mişcat un deget pentru a îndrepta legile Justiţiei măcelărilte de PSD = ciuma roşie.

Sunt aproape doi ani de când PNL-ul guvernează România.

S-a desfiinţat Sectia Specială? Nu.

S-au anulat modificările criminale ale PSD = ciuma roşie în domeniul Justiţiei? Nu.

A fost schimbat Avocatul Poporului (de fapt, avocatul ciumei roşii)? Nu.

A fost schimbată componenţa CNA, pentru a limita răul făcut de Mafia TV? Nu.

A fost finalizat dosarul 10 august şi trimişi în judecată vinovaţii pentru măcelul de atunci? Nu (mai grav, dosarul 10 august a fost clasat).

Au fost recuperate de către ANF prejudiciile stabilite de Justiţie (cazul Dan Voiculescu şi alţii ca el)? Nu.

Etc., etc., etc.

Ei, dar ani grei de puşcărie pentru cei care au “atitudini antiţigăneşti” se oferă din belşug. Doar n-o să-i băgăm la puşcărie pe corupţii care ne-au distrus ţara.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu