A şaptea dimensiune pe Facebook (DLXVI)

miercuri, iunie 29, 2022 6:28

Dictatorul comunist Nicolae Ceausescu17 noiembrie 2020

C-aşa au înţeles unii să se pună bine cu dictatorii!

Ştiţi ce înseamnă “doctor honoris causa”? Doctor datorită meritelor. Ce merite a avut acest criminal? Niciunul. Sau poate au fost “merite” ordinele date de Odios pentru asasinarea ziariştilor români angajaţi la postul de radio Europa Liberă; în general, pentru asasinarea disidenţilor români din Occident care-l criticau pe acest pantofar criminal, megaloman şi paranoic.

Mai vin unii pupincuriştii ai ajutorului de cizmar cu texte de genul “Ceauşescu a dezvoltat România”. Poate a îngropat-o, dragi tovarăşi şi “preteni”. Şi ce a rămas în urma lui? O ţară de hoţi şi corupţi, mai nimic din aşa-zisa mare industrie comunistă etc.

Oricum, în istoria acestei ţări va rămâne la pagina “dictatori criminali care au înăbuşit dorinţa de libertate a românilor”. În decembrie 1989 au murit copii şi tineri, elevi şi studenţi, care scandau “Vom muri şi vom fi liberi!”. Iar astăzi vin aurolacii, vin viermii, vin limbricii roşii şi spun că Plumbuitul a fost un mare conducător. După un mare conducător rămâne ceva. În urma Ciuruitului nu a rămas nimic. Scuze, a rămas ceva: amintirea întunericului, cenzurii, înfometării, cozilor, izolării etc. din perioada când Familia Ceauşescu stăpânea România mai mult şi mai tare decât regele francez Ludovic al XVI-lea, cel executat în 1793, pe 21 ianuarie, de către revoluţionarii francezi.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu