A şaptea dimensiune pe Facebook (DLXVII)

joi, iunie 30, 2022 15:38

Dictatora comunista a lui Nicolae Ceausescu19 noiembrie 2020

Cristi Aurel, răspunzând unei ţoape comuniste: “Cucoană, și eu am muncit pe vremurile alea de tristă amintire, nu vă mai martirizati atât. Da’ eu, spre deosebire de dumneata, nu mai vreau să lucrez 6-7 zile pe săptămână, doar pentru că un cizmar criminal si matracuca aia de nevastă-sa voiau să facă cincinalul in 4 ani. Ce Românie am construit? Un rahat de țară in care există sate neelectrificate si acum? O țară de turnatori și țațe isterice, de agramati si analfabeți?”

Cristi Aurel, răspunzând unui pupincurist al pantofarului criminal şi megaloman: “Aurel Dumitru Bă, Rasputin, habar n-am ce vârstă ai, adică nu știu dacă ai trăit vremurile alea sinistre, de tristă amintire. Eu știu că le-am trăit și nimeni de pe lumea asta nu ma poate convinge că e normal să te trezești la bloc iarna dimineața înghețat, să te speli și să te barbieresti cu apă oprită in cadă la lumina lumânării, că lampa era deja un lux, fiindcă nu se găsea gaz, fitil sau sticle de lampă. Nu mai vorbesc că după aceea incepea calvarul prinsului autobuzului, care circula, in cel mai bun caz, din juma’ in juma’ de oră, dar nu oprea in stație, fiindcă era deja lume atârnata pe scări, așa că oprea între stații, ca să coboare cei care trebuiau să coboare. Și aici incepea pânda… trebuia să estimezi cam pe unde oprește autobuzul, ca să poți sa te agăți și tu… zbierete urlete ale celor care voiau să coboare, fiindcă cei atârnati nu voiau sa se dea la o parte, de frică să nu piardă locul de pe scară în favoarea celor care încercau să urce… Dimineți cenușii care se repetau 6 zile pe săptămână, ani intregi…”

Cristi Aurel: “Criminalul ăla de Ceaușescu este vinovat pentru situația in care ne aflăm. El a creat „omul nou”, adică românul turnător, hoț și puturos, care plange după comunism.”

Cristi Aurel, răspunzând unui pupincurist al Odiosului: “Vlad Calin Bă, eu pe ăștia ca tine, care plâng după secera și ciocan, v-as tine intr-o rezervație, in care, printre altele, să umblati atârnati ciorchine pe scarile trenurilor si autobuzelor și să stați in plm numai in intuneric, frig si foame, sa vă crape nevestele de la avorturile care vor fi ilegale si sa va tratati doar cu aspirine, ca doar asta era in farmacii. Cum v-o mai răbda pământul…”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu