A şaptea dimensiune pe Facebook (DLXVIII)

sâmbătă, iulie 2, 2022 6:38

Comunism
21 noiembrie 2020

Comunismul a fost bun doar pentru proşti, leneşi şi hoţi. Şi pentru criminalii din Securitate. Şi pentru lipitorile care o duceau relativ mai bine, prin Pile Cunoştinţe Relaţii. Toate ţările care nu au cunoscut comunismul sunt dezvoltate economic şi cu un nivel de trai ridicat. Doar Gulagul comunist a oprit zborul spre civilizaţie al României. Şi după 1989, gulagul neocomunist al PSD = ciuma roşie.

Pupincuriştii Odiosului, ajutorul de cizmar a fost un criminal! Nu-i mai ridicaţi osanele! Nu a dat el ordin să se tragă în ţăranii care se opuneau colectivizării sovietice sau în oamenii Timişoarei anului 1989? A dat. Nu a creat o societate de căcat în care se turnau la Securitate soţ şi soţie, vecini, rude? A creat. În dictatura lui Nicolae Ceauşescu nu se minţea de sus până jos? Se minţea, doar dacă ne amintim Telejurnalul României comuniste (sau comuiste). Doar minciuna este sufletul nepieritor al comunismului. Nu se fura ca-n codru, de oriunde şi orice, pe vremea Prea Târziu Împuşcatului? Se fura, da’ avem pretenţia ca ăştia de astăzi, care n-au aterizat de pe Marte, ci au trăit în “comunismul biruitor” (unde au învăţat să fure), ei bine, pupincuriştii Ciuruitului vor ca ăştia să nu fure.

Cu asta am rămas din comunism, de pe urma Plumbuitului: cu eşalonul al II-lea al PCR, ajuns la putere în decembrie 1989, eşalon crescut şi format de clica lui Ceausescu, cu Ion Iliescu & compania, care au ras tot în România.

Pupincuriştii lui Ceaşcă, nu-i aşa că l-aţi votat pe KGB-istul Iliescovici de fiecare dată şi l-aţi mai fi votat dacă mai candida, iar astăzi veniţi cu texte că “democraţia a distrus România”. Hai jeguri ordinare, marş în viaţa voastră de căcat, în care plângeţi după un regim criminal, care a lăsat pe oriunde a trecut milioane de cadavre.

Ca unul care nu l-a votat niciodată pe criminalul Iliescu Ion, ca unul care nu am votat niciodată PSD = ciuma roşie, am dreptul moral să vă dau un sfat: emigraţi dracului în Coreea comunistă dacă regretaţi întunericul comunist. Acolo nu veţi sclavii multinaţionalelor, acolo vă veţi bucura deplin de munca voastră … în lagărele de muncă forţată. Acolo veţi trăi cum vă place vouă: fără să auziţi de Soros, Bill Gates etc. Veţi auzi zi şi noapte doar de partidul comunist şi de măreţul său conducător. Nu veţi avea maşină, Internet, ba chiar uneori nici curent electric. Nu vor fi magazinele pline, adică veţi face foamea, dar ce mai contează: veţi fi stăpâni pe viaţa voastră. Marş în comunismul biruitor, viermilor roşii!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu