A şaptea dimensiune pe Facebook (DLXX)

duminică, iulie 3, 2022 15:10

PSD, ciuma rosie25 noiembrie 2020

Gabriel Liiceanu: „PSD nu este un partid comunist, nici un partid socialist și, cu atât mai puțin, un partid social democrat. PSD este o mafie camuflată în partid a cărei singură „ideologie“ este lăcomia, a cărei pragmatică e furtul și a cărei grijă, pentru dobândirea impunității, e acapararea justiției. … Când comunismul s-a prăbușit în celelalte țări din Estul Europei, a pierit balaurul, nu a căzut doar unul dintre capetele lui. La noi, în schimb, balaurul s-a metamorfozat.”

Şi câteva comentarii ale administratului paginii de Facebook, A şaptea dimensiune, Dumitru Căruntu.

Tudorel Urian: „Simpatic fostul premier și pușcăriaș pentru corupție Adrian Năstase. Zice ca dacă vrei o Românie fără penali în funcții publice e un semn de fanatism. Dar sa vrei o Românie CU penali în funcții publice, cum te numesti: înțelept?, patriot?, pragmatic?”

Cine iubeşte România, nu votează mafia PSD! Să dăm o şansă urmaşilor noştri la un viitor decent în această ţară!

Când tai toate investiţiile României şi toţi banii, produşi în România sau împrumutaţi, îi foloseşti pentru pensii speciale, pentru a mări numărul bugetarilor îmbuibaţi, pentru pomeni electorale etc., ai ucis viitorul acestei ţări. Aceasta a făcut PSD! Moarte ciumei roşii! Judecaţi şi condamnaţi borfaşii roşii, averile mafioţilor din PSD confiscate!

Pe această pagină nu se atacă nici PNL, nici USR. Ca să fie clar. Le-aş recomanda celor din (cu) USR, să nu atace PNL-ul, iar celor din (cu) PNL să nu atace USR-ul. Uniţi, avem o şansă în faţa caracatiţei ciumei roşii. Dezbinaţi, nu avem nicio o şansă. Guvernarea pe termen lung a României trebuie să fie PNL + USR. Când vă atacaţi între voi, simpatizanţi PNL şi simpatizanţi USR, faceţi un serviciu imens mafiei PSD. Duşmanul comun al partidelor democratice din România este PSD = ciuma roşie!

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu