A şaptea dimensiune pe Facebook (DLXXI)

luni, iulie 4, 2022 13:30
Posted in category Mass-media

IPS Teodosie = Spagoveanu = Mache27 noiembrie 2020

Doamne, ce-a mai ajuns şi România! În privinţa religiei, mai rău ca-n dictatura comunistă. Toţi infractorii, toţi homosexualii, toţi corupătorii de băieţi minori, toţi distrugătorii de vestigii istorice, toţi îmbuibaţi ajunşi popi ameninţă autorităţile laice ale statului român. Cum făcea biserica pe timpul fanarioţilor, atunci când îi exploata pe ţărani mai rău decât grecii din Fanar.

Băi jigodii ordinare din BOR, băi îmbuibaţilor, băi cocalarilor, vă bazaţi pe prostia unora ca să ne ucideţi?! Vă bazaţi pe faptul că-n ţara unde la şcoală se studiază acea balada cretină numită “Mioriţa” mămăliga nu explodează? Chiar aşa?! Ştiţi ce vă trebuie vouă: o Revoluţie franceză, ca cea începută în 1789, atunci când nişte mii de popi îmbuibaţi, catolici, şi-au pierdut averile furate de la popor odată cu căpăţâna.

Băi nenorociţilor, băi viermilor, o ţară se ridică prin muncă, nu prin abureli ale unor paraziţi ca voi! Nu duceţi România din nou în Evul Mediu întunecat, pentru a vă fi vouă bine! Băi rahaţilor, voi nu aveţi nici cea mai vagă legătură cu creştinismul! Sunteţi nişte lacomi de averi, infractori de drept comun, cu o imoralitate strigătoare la cer. Dacă ar exista o judecătă de apoi, aţi fi primii aruncaţi în Iad. Deocamdată sunteţi Iadul României. Ţara asta nu va progresa niciodată dacă este dominată, la nivel de opinie publică, de infractori ca voi.

Popii, cocalarii României, marş în peştera de unde aţi ieşit! Vrem o Românie pentru urmaşii noştri, nu pentru îmbuibaţii voştri! Vrem o Românie laică, nu o Românie furată de popii lacomi! Vrem spitale, şosele şi şcoli moderne, nu ‘jde mii de biserici ca popii să acumuleze averi fără număr.

Popilor, voi nu aveţi nicio meserie din care să vă câştigaţi pâinea. Ar fi momentul să vă apucaţi să învăţaţi o meserie, s-o practicaţi şi să trăiţi de pe urma ei. Cerşetorilor de bani publici, nu mai condamnaţi România la săracie şi înapoiere!

Şi câteva comentarii la această postare pe Facebook.

  • Tudorel Urian: “Olivier Faure, prim-secretarul Partidului Socialist Francez a anunțat astăzi, înainte de depunerea proiectului legislativ împotriva separatismului că „ADN-ul stângii este apărarea laicității”. Dr. Ponta, Ciolacu voi ce sunteți? Dreapta? Extrema dreaptă?”
  • CTP: „Justiţia a respins pretenţiile ÎPS Mache ca toţi tomitanii şi chiar toată ţara să se adune în pelerinaj la Peştera Sf. Andrei, în vreme ce Constanţa e în carantină. Înalt Preamâniatul Mache i-a scris premierului Orban, ameninţându-i pe cei care «nu au frică de Dumnezeu şi se închină unei ştiinţe absurde, bazată pe necunoscuţi specialişti», cu o revoluţie ca-n 89. Adică, «Sică, am să-ţi torn o revoluţie, da, o revoluţie, de să mă pomeneşti». În 1989, ÎPS Macedon chiar asta făcea, turna, întâmpinându-i pe securişti cu strigătul: «Fraţilor, nu sunt Porcu, sunt Mache al vostru!». Aidoma boss-ului său, Daniel, Teodosie mârâie în numele Domnului: «Doar o dată Fiul lui Dumnezeu s-a lăsat batjocorit. Lăsaţi-le oamenilor libertatea de a-L cinsti pe Dumnezeu ca şi El să vă mai îngăduie acolo unde credeţi că v-aţi înveşnicit». Carevasăzică, dacă nu pelerinaj total, atunci ciuciu guvernare, Orbane, că Dumnezeu numără voturile. În viziunea lui Mache, Iisus e unul dintre caftangiii de prin filme care mai întâi se lasă bătuţi, pentru efectul dramatic, ca apoi să îi dea adversarului un cap în gură terminal…” (adevarul.ro)
  • Politicienii hoţi şi corupţi de după 1989 n-au dezvoltat economic România – nu avem autostrăzi, nu avem spitale dotate, nu avem aia, nu avem ailaltă – , dar au băgat sute de milioane de euro în averile popilor, prin construirea de biserici şi catedrale, care să ţină “boborul” în întuneric, doar vorba aia: “Fericiţi cei săraci cu duhul că doar ei acceptă să fie furaţi de politicienii corupţi şi cotizează la averile imense ale îmbuibaţilor de popi”.
    În România sunt 16 facultăţi de teologie, care scot popi pe bandă rulantă, asta fiind cea mai bună dovadă a faptului că vom rămâne încă mult timp în Evul Mediu întunecat, la nivel de mentalitate a gloatei, mai ales în Fanarul României (sudul roşu şi ţiganizat al României), dar şi în Modova lui “Uoi”, acolo unde se cumpără votul lejer cu câţiva arginţi (mult mai puţini decât a fost cumpărat Iuda, personajul ăla din povestea necitită de 99% dintre ortodocşi).
  • Justinian Marina, supranumit “Patriarhul Roşu”: „Hristos este Omul Nou. Omul nou este omul sovietic. Hristos este omul sovietic!”
  • A auzit cineva de vreo iniţiativă privind ajutorul financiar acordat de BOR românilor creştin-ortodocşi aflaţi în suferinţă în această perioadă din cauza coronavirusului COVID-19? Evident că nu, deoare pe BOR-âţi nu-i interesează soarta românilor, ci doar cum să-i jupoaie de bani, pentru a-şi construi averi imense.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu